İki Mum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Mumbugün bir bez bebek aldım senin için ![]() saçlarını taradım, gözlerinde senden izler aradım ![]() ! küstürdüm bütün köşe başlarını ![]() ağlayan çocuklara uğradım ![]() gözlerindeki korkuyu ekmek arasına doğrayıp ![]() acılarını dindirdim bugün bir bez bebek aldım ! kolyesiz ![]() son doğum gününü hatırladım ! ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolculuğum güneşe ![]() beni ! iki mumla karşıla |
|
|
|