![]() |
Hayallerimdeki ‘’Sevgili’’ Sen Degilsin ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayallerimdeki ‘’Sevgili’’ Sen Degilsin !Her gidişinde şiir yazdım yokluguna… Yüzüne söyleyemeyip satırlara döktügüm sözler teselli etti beni ![]() Yoklugunda seni yaşamayahayallerinle yetinmeye öyle alışmış ki yüregim… Varlıgın yetmiyor ! Hayallerimdeki ‘’Sevgili’’ sen degilsin ! Yıllardır içimde büyüttüğüm ‘’Aşkım’’ sen degilsin ! Yoklugundaki hayallerine aşıgım ![]() karayım artık ! … Bu kez belki (ilk ve son kez ![]() ![]() ![]() Eyvallah Sevdigim … ‘’Beni yarı yolda mı bırakıyorsun ?’’ deme…Sus ! Duygu sömürüsü yapma ! Yetmedimi yıllardır sevgimi sömürdügün ??? Hiçbir gidişine ‘’Dur gitme’’ demedim… Sus Sevgili ! ‘’Gitme’’ deme ![]() Gözümde büyüdüğün o yerinde kal… ![]() Çocuksun anlamıyorsun diyordun ya ![]() anlamıyordum ![]() Büyüttü ihanet(ler)in benide … Masum çocugun gidiyor bu kez belki (ilk ve son kez…) Eyvallah Sevdigim… Seviyorum inkar etmem … Kaç yılın aşkını bir gecede silemem… Belki bu kez sende seviyorsun : ) : ) Bakma güldügüme inanıyorum sevgine ![]() Artık çocuk degiliz kandırmayalım birbirimizi ![]() Oyun degil yaşadıklarımız ![]() Oyuncak degil kalplerimiz ! ![]() ![]() ![]() Uzatmayacağım veda cümlelerini… Beceremem bilirsin … Her defasında senin söyledigin gibigüzel bahanenle bitireyim bu aşkı … ‘’Gitmem gerekiyor üzülme’’ !!! … Bu kez belki (ilk ve son kez) … Eyvallah Sevdigim… Sözüm sözdür…Ben sen degilim ‘’Dönmeyecegim’’ |
![]() |
![]() |
|