![]() |
Öyle Özledim Ki Seni... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Özledim Ki Seni...Öyle Özledim Ki Seni ![]() ![]() ![]() Ben ki alışkın değilim sensiz uyku tutturabildiğim gecelere, Duymadan o güzel sesini, uyku girmiyor işte bu yorgun gözlerime ![]() Sabah gözümü ilk açtığımda elim hemen telefona gidiyor, acaba aradı mı? Diye ![]() Ama her defasında senin dışında onlarca kişi görüyorum telefonuma numaralarını cevapsız diye bırakan ![]() Öyle özledim ki, sesinin sesimdeki yankısını! Çocuksu gülümsemene neden olan maymunluklarımı ![]() ![]() ![]() Beni sevme şeklini öyle özledim ki ![]() ![]() ![]() Bu lanet dünyada her geçen gün soğuyor insan hayattan, yaşamaktan ![]() Çünkü hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef ![]() Dünyanın adil olmasını bekliyoruz, hani hiç değilse bize zarar vermemesini, huzurlu olmayı ![]() ![]() ![]() Ama sanırım sabır taşı misali, bizi tam ortamızdan çatlatmaya niyetli ![]() Öyle özledim ki, gözlerinin içine bakarken gözlerimden durduk yerde yaş gelmesini ![]() ![]() ![]() Neden ağlıyorsun derdin, deli misin sen? Gözlerine bakınca neler gördüğümü bir bilsen, Sen olsaydın benim yerimde, mendil dayanmazdı gözyaşlarını silmene herhalde ![]() Öyle özledim ki seni aradığımda sesindeki neşeyi ![]() ![]() ![]() Kuşum derdin, özledin mi beni derdin ![]() Bende belki tam anlatamam sana olan hasretimi diye Nasıl özlediğimi, seni nasıl sevdiğimi ispatlayayım diye hep yemin ederdim ![]() Güzel gözlüm, öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Yüreğim bir mecal kaldı şimdi ![]() Her gece yatağıma geçip çalmasını bekliyorum lanet telefonumun ![]() Her gece yalvarıyorum Allah ıma, bir an önce geçsin bu dertler bu sıkıntılar diye ![]() ![]() ![]() Ve her gece uykuyu haram ediyorum gözlerime ![]() A kadınım, öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Tıraş bile olmuyorum eskisi gibi ![]() Batıyor sakalların git kes öyle öp beni derdin ![]() Öptürmezdin gül yanaklarını sinek kaydı olmadan yüzüm ![]() Ama geri döndüğümde de kokumu içine çekerek öyle bir öperdin ki beni, hep öyle kalalım isterdim ![]() Sevdiğim, öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Sesini, nefesini, bana doğru kurduğun cümlelerin her bir kelimesini ![]() ![]() ![]() Şimdi bekliyorken senden gelecek tek bir seslenişi, nasıl zor bir bilsen, Nefes alıp verdiğimde hasret ciğerlerime yakıyor, özlem saçlarımdan tutup çekiştiriyor ![]() Sensin onun dermanı diyor içimdeki ses her gece ![]() Canımın taaaa içi, öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Her derdini alırdım üstüme, sen üzülme sen yorulma sen düşünme isterdim, ben bakarım çaresine ![]() ![]() ![]() Yeter ki gülsün yüzün derdim, ben meydan okurum senin için bu alemin cümlesine ![]() ![]() ![]() Kurban olduğum, aşkların en güzeli, bir tanem, gül bakışlım, kalbimin birincisi ![]() ![]() ![]() Öyle özledim ki seni, sesini, nefesini ![]() ![]() ![]() Haydi geri dön artık ta, mutluluktan kes şu nefesimi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|