![]() |
Senden Sonra Sevilmedimmi Sanıyorsun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Sonra Sevilmedimmi Sanıyorsun?Senden sonra sevilmedimmi sanıyorsun? Hayır yanılıyorsun ![]() ![]() O kadar çok sevildimki hemde ![]() ![]() Senden çok değer verdiler belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmamak için özen gösterdiler senin yaptığının aksine ![]() ![]() Ama ben bu kahrolası ben vazgeçemedi senden ![]() ![]() Sevemedi yeniden ![]() ![]() Bir anlamı yoktu kimsenin başka senden ![]() ![]() Denedim oysa ![]() ![]() Onları sevmeyi onlardan birini sevmeyi ![]() ![]() Sevildiğimi sevmeyi ![]() ![]() Ama ![]() ![]() Ama yüreğim dönmedi senden ![]() ![]() Hep sen ' dedide başka birşey demedi ![]() ![]() Ben bile korktum bu sevgiden ![]() ![]() Denedim işte ![]() ![]() ![]() ![]() Unutucam dediğim gibi ![]() ![]() Ama olmadı sevemedi bu yalnzın kalbi* Hep seni aradı gözlerim ![]() ![]() Senden başkasının elini tutmak istemedi ellerim ![]() ![]() Sen krizlerine girdi yüreğim ![]() ![]() Unutturmak için çok çabaladım ama olmadı işte olmadı ![]() ![]() Yapamadım hala mı anlamadn sevgimi ![]() ![]() Sen anlamadnda ben bir şeyi çok iyi anladım ![]() ![]() Kendini sevmeyeni severmiş insan ![]() ![]() Bunu söyleyenler yaşamışta söylemiş belli ![]() ![]() Acı çektiren çekermiş hep seni ~ |
![]() |
![]() |
|