Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dayanamıyorum, susmalara

Dayanamıyorum Susmalara..!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dayanamıyorum Susmalara..!

Pencerelerimde kara bulutlarım dolaşıyor, Ne yapsam ne etsem güneş göremiyor gözlerimSanki yıkılıyor odamın duvarları üzerime üzerime , Korkuyorum!

Bağıra bağıra ağlamak istiyorum İstiyorum ama yapamıyorum, Yastıga sarılıp avazım çıktıgı kadar aşkımı anlatmak istiyorum sana, aşkımın yanı sıra acılarımı Anla! Bilmeni istiyorum artık,

Sustum önceleri,

Hep sustum

Sonra kalbim bak dedi , bak sessizligin verdigi kıyamete, gör görki yüregini anlat ona anlat! Dök içindeki aşkı nefreti Neyin varsa püskür suratına ,!

Taşıyamıyorum artık seni susuşlarımda Bozuyorum sessizligimi hıçkırıklarım geliyor ardından, Hangi gözyaşım hangi gözümden akıyor bilemiyorum

Kalbimi acıttın sen !

Ellerini tutmak istedigim her an yoktun ! Aradım seni, Çok aradım

Özlemiştim ):

Ellerimi yüzüne deydirip benim misin ! diyebilmeyi istedi bu yürek,

Ama yinede sustu işte,

Sana olan saygısından sustu, seni kırıp incitmekten korktugu için sustu,

Sessizce bakışların konuşması için sustu,

Herşeyin bir yere kadar oldugu ne kadarda oturdu bu söylediklerimin üzerine,

Anla işte !

Anla artık susamıyorum

İçimdeki ateşler sönmüyor , Dayanamıyorum Yorgunum Yalnızım Suskunluk taşıyamıyorum artık "

Saygımıda Sevgimide yok ettin ya sen

İşte bu yüzden böyle konuşuyorum BeN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com