![]() |
Adın Aklımda ; Kalbim Sende Kaldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adın Aklımda ; Kalbim Sende KaldıGittiğinde yoktum buralarda ![]() ![]() ![]() Olsamda dönüp bakmazdım ardından ![]() ![]() ![]() Görmek istemezdim yüzünü, Belkide sana yüzümü göstermek istemezdim ![]() ![]() ![]() Yumruklarımı sıkı sıkı tutardım ve Dişlerim kenetlenirdi birbirlerine ![]() ![]() ![]() Camdan dışarı bakar vaziyette bulurdun beni ![]() ![]() ![]() Ağzımda bir ıslık gibi fısıltılar ![]() ![]() ![]() Gitme demezdim sana, diyemezdim belkide ![]() ![]() ![]() Ama son kez görmek isterdim seni ![]() ![]() ![]() Veda mektubunu okumayı sonraya bırakmak isterdim ![]() ![]() ![]() Ne sen beni anladın ne de ben seni ![]() ![]() ![]() Oysaki aramızda uçurumlar varmış ![]() ![]() ![]() Sen benden saklandın ben de senden kaçtım Keşke demek için bile çok geç kalmışız ![]() ![]() ![]() Buraya kadarmış ![]() ![]() ![]() Merak ettim doğrusu, giderken ardına dönüp baktın mı ![]() ![]() ![]() Söylenecek bir şey bırakmamışsın ama, Adın aklımda, kalbim sende kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|