![]() |
Sana Ait Bu Yalnızlık ..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Ait Bu Yalnızlık ..!!Gece ![]() Bugün bir başka sessiz sanki ![]() Yüreğime çarpan sesler mi çok yalnız? Yoksa ben miyim her nefeste bu denli yalnızlığı soluyan! Duyulması zor bir yokluğun ayak sesleri içimde ![]() Senin bu yalnızlık ![]() Senin bu yokluk ![]() Benim varlığına dair hiçbirşeyim yok ki ![]() Bir kuru sessizlikten başka ![]() ��Hiç�� olanlar bile sende tutuklu ![]() Oysa ![]() Tüm yokluklar sana dair ![]() Varlığını "ses" sayma ![]() Anla yada anlama ![]() Unuttuğun bir çerçeve de silindi hayallerim! Bir çizgi çektim gerçeklerin üzerine ![]() Karaladım kendimi ![]() Sustu korkularım ![]() ![]() Oysa ki ![]() Onlar hiç susmamış ![]() Gece ![]() Bugün bir başka hüzne dayalı sanki ![]() Sensizlik koyu bir sessizlik bıraktı avuçlarıma ![]() Düz gittim ![]() ![]() Eğri gittim ![]() ![]() Bulamadım ben senin yolunu! Savruldum sessizliğimin haklıhaksız savaşının içinde ![]() Ve gece ![]() ![]() Biraz da ağlattı! Korkma/düşünme ![]() Sana sığındım ama Sen yine bilmedin! "Ah yüreğim" sus ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|