![]() |
Yeniden Sevdalansak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniden SevdalansakBir güzel düş sanki bu gördüğüm, Bitmesini hiç istemediğim ![]() ![]() ![]() Gözlerinin içinden akıp giderken Uçsuz bucaksız denizlere ![]() ![]() ![]() Sımsıkı sarılmak yüreğine, Tutunmak saklı kalan sevdana ![]() ![]() ![]() Ve sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdalanmak ![]() ![]() ![]() Umurumda olmadan ayrılığın acı yüzü, Bir can sermek önüne kaygısızca ![]() ![]() ![]() Ve seni liman bilip yanaşmak bedenine ![]() ![]() ![]() Dalgalar vurdukça akşam, Seni toplasam istiridye kabukları ve çakıltaşlarıyla ![]() ![]() ![]() Bir roman olsak, hiç bitmesek, Son sayfada yeniden başlasak ![]() ![]() ![]() Bir şarkı olsak ![]() ![]() ![]() Her nakaratında yeniden sevdalansak ![]() ![]() ![]() Sen gözyaşım olsan ve ben, Hep orada kal diye hiç ağlamasam ![]() ![]() ![]() Kilyos’ta bir akşam güneşin Batışını seyretsek başım omzunda ![]() ![]() ![]() Ben seni yıldızlarda görsem, Sen bana semayı sunsan aşkın altın tabağıyla ![]() ![]() ![]() Işığım bilsem gözlerini, Dünyanın bütün şatafatını hiçe saysam ![]() ![]() ![]() Sen konuşsan ben sussam ![]() ![]() ![]() Gözlerim konuşsa sadece seninle ![]() ![]() ![]() Ve biz defalarca yeniden sevdalansak ![]() ![]() ![]() Ölene kadar yürek yüreğe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|