|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aşktım, aşıktım, gecebilirdim, geçtim, vaz |
Aşk'tım Aşık'tım Vaz Gecebilirdim Gectim De |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk'tım Aşık'tım Vaz Gecebilirdim Gectim DeAşk’tım Aşık’tım (vaz) gecebilirdim Geçtim ![]() Gitmelere dönüyordum Nice seller götürüyordu Yaşanmışlıklarımı beraberinde ![]() Bir ana sığdırdığım Bin ömür hayatım ![]() Vazgeçmek aşkın kendisiydi Ben seni değil Aşkı sevmiş Vazgeçmeyi kabullenmiştim ![]() ![]() ![]() Şimdi güncemde bana kalan Sensiz yokluk İçimde eriyen İçimde eriten İçimi sarsansenden bana kalan bir ömürlük alıntılar ![]() ![]() ![]() Ben seni kimseler olmadığı için değil kimse olamadığın için sevdim Aşkı en masum yerimde yoklayıp sana yürümeyi yeni öğrenen bebekler gibi düşe kalka geldim![]() Ellerimden tutmaya bilirdin Beni sevmeye bilirdin İçinde bana akan teninin adını “aşk” koymaya bilirdin ki sen yine bilirdin herşeyi bildiğin gibi![]() ![]() ![]() Sen beni gizli seviyordun bense en aşikarlığındaydım sevdamın Vazgeçmelerin bana düşeceğini nerden bileblirdim? ![]() ![]() Bu senden kaçmak değil bu içimde yitirdiğim kendimdendir Çünkü ben sana gelmekle tüm bildiğim öğrendiğim beni ben eden herşeyden vazgecerek geldim Ben sana gelirken kendimden geçtim![]() Aşk için şimdi senden geçiyorum Bir ömrü bir ana sığdırarak kendimi senli düşlerin en törpüsüz yerine itiyorum Her uykuya dalışımda törpülenmeyen yanlarının yüreğime tenime takılıp acıtsın diye![]() ![]() ![]() Sen adını bana acı ile öğreten ![]() ![]() Adını biliyorum Adını öğrendim Adın Aşk ![]() ![]() ![]() Suretinse bir yokluk ![]() Suretinse unutulmaya mahkum Suretinse hiç yaşamamışlığım Aynaların aksinde ![]() ![]() ![]() Yoklukla barışmayan ruhum varlığına inandığı günlerde seni tanıdı Sen ne cennet olabiliyordun ne de cehennem Sendeliyordum seninle Ne dokunabiliyorduk ne de yanabiliyorduk ellerimiz de![]() ![]() ![]() Rüyalarımda gördüklerim aynadaki ters iz düşümleri gibiydi Seni tanımıyordum Aşk’ı görüyordum Yaklaştıkça sana![]() ![]() Sana yaklaştıkça biraz daha yabancı oluyordum![]() Gecenin en son noktasında kendimden yitiyor sana doğamıyorken senin aşk’ında kayboluyordum ![]() ![]() ![]() Bizimkisi suretsiz bir Aşk’tı ![]() Sen beni bende seni tanımıyorduk ![]() Tanıdığımda ise Aşk’ın vazgeçmek olduğunu hatırlamak bana düştü ![]() ![]() ![]() Sen kendini karanlıklar olarak nitelerdin Bense aydılığında yürüyordum senin Aramızda ki yabancılık böyle başladı![]() Sen ben de seni ben de sen de beni görüyorduk ![]() Aynalar yalancı Aşk ise gerçekti bize ![]() ![]() ![]() Susmalarının ardında saklanan sen aslında seni yansıtmıyordu Ben sen de Aşk’ı görüyordum![]() Bunu farkettiğim de ise bana Aşk’ın vazgeçilmezi olan (vaz)geçmeyi kabullenmek kaldı![]() ![]() ![]() Şimdi biz; bir birini tanıdığı kadar birbirine yabancı İki insan iki Adı konulmamış bir duyguyuz ![]() Aşk’tım Aşık’tım (Vaz) gecebilirdim Geçtim ![]() ![]() |
|
|
|