|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arıyorum, aşk, bayım, fazla, üzerinizde, üşüdüm |
![]() |
Aşk Arıyorum Bayım, Fazla Var Mı Üzerinizde? Üşüdüm! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Arıyorum Bayım, Fazla Var Mı Üzerinizde? Üşüdüm!Çaresizliğe yenik düşmüş aciz biriyim belki, üzerime aldığım üç beş cesaret timsali var sadece ![]() Duygularımın tümünü çıkarıp evde bıraktım ![]() Uzun cümlelerimin ardına saklanıp sana geliyorum ![]() Yalanın dolanın cirit attığı İstanbul'un dar sokakları alay edercesine bakıyor suratıma ![]() Ben sadece seni düşünüyorum ![]() Rüzgarın sol yanımdan gelen sillesi üşütüyor beni ve farkediyorum; Ağlıyorum! ![]() ![]() ![]() Yanağımın üzerine düşen ilk damlanın tadı dilime karışıyor ![]() "Kim/ne için olursa olsun gözyaşlarının tadı hep aynı imiş" Canımın yanmasından değil de varlığında yaşadığın özlem tetikliyor bu gece yaşlarımı ![]() Akrebin yelkovanı kovalamacası bir türlü bitmek bilmiyor ![]() Şu sıralar herşey inadıma hareket ediyor,ters düşüyorum mantığımla ![]() -Aşk arıyorum bayım,fazla varmı üzerinizde? Üşüdüm! Şehrin kayıp yanlarından sana sesleniyorum sevgili, Seni Seviyorum dedim kırk kere, artık sevebilirsin beni ![]() Yedi tepeli şehrin kırk sokağına girdim,kucaklayabilirsin beni ![]() Adın kırkıncı kez çıktı dudaklarımın arasından, dudaklarını hissedebilirim artık ![]() Seninim diye haykırdım İstanbul'un yedinci tepesinden Artık benim olabilirsin, Sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|