![]() |
Ödediğim Bedel Sensizlik, Yalnızlık, Aşksızlık. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ödediğim Bedel Sensizlik, Yalnızlık, Aşksızlık.Gün yine yokluğunu giydi üzerine… Her zaman olduğu gibi bugünde sensizim ![]() ![]() Sonbahar mevsiminde olalım veya yaz mevsiminde olalım benim için sen yoksan, ben halen soğuk günleri yaşıyorum, yanımda olsaydın eğer mevsim yaz olmuş ya da kış olmuş fark etmezdi benim için, içimi ısıtan sen olduktan sonra isterse bedenim soğuktan tir tir titresin umurumda değil ![]() Ellerim ve yüreğim üşüyor… Şimdi yokluğunu soluyorum aldığım her nefeste ![]() ![]() Ne yüzünü, ne ellerini, ne de yüreğini hissedebiliyorum bu soğuk sonbahar mevsiminde ![]() ![]() Seni seviyorum derken ![]() ![]() ![]() Varlığınla bu acıları yüreğime ektin, şimdi yoksun ![]() Yüreğime ektiğin sevgin artık durmadan kan kaybediyor, ilacı olsa, merhemi olsa, doktor çare bulsa gideceğim yüreğimde ki kanayan yaramı iyileştirmeye, ama yok, yok işte ![]() ![]() ![]() Verdiğin ya da bana veremediğin sevginle kapanmayan bir yara açtın sevgi dolu olan yüreğime ![]() ![]() ![]() Yavaş yavaş ölüyorum sanki hiçbir şeyden tat alamıyorum, hiçbir şey zevk vermiyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimde hissettiğim duygular birer birer sönüyor, sevgi, mutluluk, huzur… Bana kalan duygular ise hüzün, gözyaşı, acı… Oysa ne umutlarla, sevgi dolu kalbimle çıkmıştım senin karşına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle paylaşmak istedim bu hayatı… Ben sen dedikçe yok saydın beni, sen benim küçük ama içinde kocaman sevgi barındıran kalbimi görmedin ![]() ![]() Ağlamak her şeyi düzeltmiyor ![]() ![]() Gece yine bana seni hatırlatan “sensizliği” giydi üzerine ![]() Yine her gece olduğu gibi seni anlatıyorum yıldızlara, sensizliği soluyorum her nefes alışımda ![]() ![]() Sen bana bu kadar uzakken çareyi gecenin karanlığında yıldızlarda arıyorum çaresizliğimi ![]() Gecenin karanlığında resmini çiziyorum soğuk taştan duvarlara, gerçekleşir ümidiyle ![]() Umutlarımı iyice yitirdim son günlerde… Döneceğine dair umutlarım bitmek üzere, sana olan özlemimi anlatıyorum beyaz kâğıtlara, oysa sana anlatmak isterdim içimde sana karşı atan sıcak yüreğimin özlemle solan çiçeklerini ![]() Ya “Kal” de, ya da “Git ![]() ![]() Bu mahkemede en ağır cezayı ben alacağım, cezam ise seni yüreğimde saklamak olacak ![]() ![]() Her geçen saniye kanayan bu yaramı daha da büyütecek, kanayan yaralarıma inat ben seni seveceğim… Gitsen bile sevgili ![]() Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|