![]() |
Aşık Olmaya Üşeniyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olmaya ÜşeniyorumYağmurlu bir günde el ele dolaşmaya Birine sevgilim demeye, Yeniden karışmaya, Üşeniyorum sevgilim ![]() ![]() ![]() Belki aşığım belki değil, Belki mutluyum belki değil, Belki hala geçmedi yaram, Bunu anlamaya bile üşeniyorum ![]() ![]() ![]() Düşünmeye üşeniyorum, Bağlanmaya üşeniyorum, Unutmaya üşeniyorum Sanırım acı çekmeye üşeniyorum ![]() ![]() ![]() Hayatı tekrar sorgulamaya, Öğretilenleri öğrenmeye, Öğrendiklerimi unutmaya, Herşeyi baştan yapmaya üşeniyorum ![]() ![]() ![]() Herhalde olmaz dediklerim hayatta bir gün karşına çıkıyor, Olur dediklerimde hep arkanda bıraktıklarım Gün gelir ya arkadaşların çoğalır ve dostların azalır İşte ben bunu anlamaya bile üşeniyorum ![]() ![]() ![]() Tekrar gülmeye başlasam bile Kalbim durulmaya üşeniyor, Beynim belki değil desede Eminim unutmaya üşeniyor ![]() ![]() ![]() Özledim belki tekrar boş olmayı Yaralar iyileşmeye üşeniyor Bir gün tekrar bomboş olabilsemde rahat Gönlüm boş durmak istemiyor, diretiyor ![]() ![]() ![]() Aşık olmaya üşeniyorum hayat Belkide bir süre sonra, Dünya yok olduktan hemen sonra mesela Tekrar seveceksem böyle, tekrar o olacaksa herşey Tekrar onunla dolacaksa tüm kalbim Tekrar onun için sabahın beşinde kalkıp düşüneceksem Şiirler yazacaksam onun için, Ve tekrar acı bitecekse herşey, hazin ![]() ![]() ![]() Boşver be kalbim sen üşenmeye devam et ![]() Taki yaraların iyileşinceye kadar, Taki merhametli bir sevgili bulana kadar, Taki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşık olmaya üşeniyorum |
![]() |
![]() |
|