Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, değiştim, istemeden…

Çok Değiştim Senden Sonra İstemeden…

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Değiştim Senden Sonra İstemeden…

Gelirsen pırıl pırıl bakışlarınla gelmelisin ve mutluluğu asmalısın sol omzuna Bakışlarına kan dökmemelisin kinden nefretten her tür tuzaktan arınarak çıkmalısın yola Hayatı taşıyacak kadar yürekli olmalı küçük parmakların avuçlarının içiyse her dem ıslak olmalı

Gelirsen gözlerini getirmelisin içlerinde bakmaya doyamayacağım umut dolu gözbebeklerini de almalısın yanına Bir ceylanı bile kıskandıracak o nefis yürüyüşünle gelmelisin bana Yürek titreten gülüşlerini de almalısın yanına ve akmalısın yüreğime daha ilk merhaba demek için hazırlık yaptığım anda

Ardında bıraktığın sözcüklerin tümünü silerek hafızandan o öpmeye kıyamadığım dudaklarınla gelmelisin Güneşi getirmelisin gelirken karanlıkların üzerine çullanmalıyız seninle ve içimize gömmeliyiz karanlığı Hayatla başa çıkabilecek kadar sert en küçük kırılmada parçalanacak kadar yumuşak bir yürekle gelmelisin bana gelirsen

Minicik öykülerinle gelmelisin bir kedi kadar sessiz bir kaplan kadar yırtıcı olmalısın yola çıktığın andan itibaren Seni dinleme zevkini de getirmelisin bana dudaklarından dökülen her sözcüğü içmeliyim kana kana

Fesleğen kokulu saçlarınla gel gelirsen ve içinden topladığın çiçeklerini ver bana Yüreğinden sessizce süzülen nehirlerini getir bana utangaçlıklarını sokulganlıklarını çılgınlıklarını da yanına yoldaş yaparak

Ama neyse sen bana aldırma Unut yukarıda istediklerimin tümünü

Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana …

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com