Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşürme, sakın

Sakın Beni Bir Daha Düşürme

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakın Beni Bir Daha Düşürme

Ölemiyorum bile…

Şişirip yelkenleri, açılma vaktin gelmiştir denize Bilirsin ki ne fırtınalar, ne deli dalgalar beklemektedir seni

Korkarsın, terk edemezsin limanı, bir köşesine sığınırsın Kabullenmesen de artık aşk bitmiştir, İşte son bu

İçin hep hüzün doludur, bir türlü kabullenemezsin bittiğini Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demesini beklersin O sözler hiç çıkmayacak o dudaklardan bilirsin Yinede umudun yeşildir, İşte hayal bu

Gururlusundur, istenmediğin yerde durmazsın An olur ki ne olur bitmesin dersin Bu sözlerin dudaklarından nasıl çıktığına kendin bile inanamazsın Oysa o yüzüne bakıp sadece gülümser, İşte acı bu

Ondaki sıcaklığı kimsede bulamayacağını düşünürsün Kimse onun gibi gülemez, onun gibi dokunamaz dersin Ve kimseyi onun kadar sevemeyeceğini bilirsin Kahredip başını eğersin önüne İşte hüzün bu

Nefes alamaz hale gelirsin, daralır için Bir kaç saatlik derin bir uykuya hasretsindir Bilirsin ki gözlerini kapasan da terk etmeyecektir hayali Atarsın gecenin kollarına kendini, İşte huzur bu

Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin Bir de beklemek ölüm gibi gelir insana böyle zamanlarda Aslında ölüm fikride garip değildir artık sana Geri dönerse diye ölemezsin bile, İşte sabır bu

Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır, başka aşklarsa seni kandırmayacaktır O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin İste aşk bu

Boswer, Hep aynı MaSaL “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…

Camdan yapılmayım,

Kırıldım bir kere,

Zor bir araya getirdim parçalarımı,

Tahtaların aralarına giren küçük kırıkları,

Gözyaşımla ıslattığım parmak uçlarımla topladım,

Halının tüylerine dek fırlayan camları ararken,

Yüzümün düşlerle dokunmuş desenleriyle bakıştım

Anıların üzerine basmadan, kanatmadan kendini,

Yarım yansımalarınla yüzleşmeden iri cam parçalarında,

Kendini yeniden bir araya getirmek,

Yapıştırmak kırıkları yerine,

Sandığın kadar kolay değil!

Benim doğallığımın yerine,

O kırıklıktan sonra işte bu yapaylık oturdu,

Anla artık,

Yapıştırarak kendimi oluşturdum yeniden

Bu yüzden kaldıramam ikinci bir kırılmayı

Sen hiç bir şeyi ikinci kez yapıştırmayı denedin mi?

Tutmaz

İki kıyı tüm girinti ve çıkıntılarıyla tamamlamaz birbirini

Bir daha olursa,

Olursa bir daha kırıklık,

Daha keskin, daha tutulmaz, daha tehlikeli olurum

Tene değen her parçam, keser kanatır

Ki anlasana,

Sindiğim kıyılardan köşelerden,

Ansızın batarım insanlara

Ki anlasana,

Kırılıp dağıldığımı unuttukları an,

Gittikçe büyüyen bir tehlike olurum

Sakın!

Sakın, durduğum şu zaman ve yer içinde,

Dengemi bozacak kadar ağır dokunma bana,

Sakın beni bir daha düşürme!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com