![]() |
Kalemimin Son Mürekkebi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalemimin Son Mürekkebi...Kalemimin son mürekkebi ![]() ![]() ![]() Son dedim ya nasıl yaşanır son? bitti demekle biter mi? ya da sadece hoşcakal mı dersin ![]() belki şimdilik elveda demeliyim ![]() ![]() Ama bütün hoşcakallar senin olsun seninLe olsun bütün sevgiler ![]() mutLuluk diye bir kavram yok aslında mutLuLuk deniLen şey; sadece anlık yaşanılan bir yanılgı! hep yanıldım ![]() ![]() böyle olması mı gerekirdi bütün sonlar hiç son yaşamak istemedim ![]() bu kez son dedim! Sonum geldi ![]() ![]() Kaçmak istedim bütün düşüncelerden beni yanıltan herşeyden ! ama olmadı Bir kez daha kapıldım ![]() bu uçsuz bucaksız rüzgara ![]() ![]() Tek bir şey istedim ![]() Ümit ettim ![]() Benim olsun tek benim olsun ![]() ![]() Çok geç kaldım ona Ama yine de keşke demicem ] Kendime soru soramıyorum ![]() bütün cevapları bildiğimi biliyorum ![]() düşünüyorum Düşünüyorum ![]() ![]() Kendime kaybetmeyi benimsemişim ![]() Hep bir malubiyet var ![]() Suçlu olan ben miyim yoksa karşımdakilermi? Tek istediğim düşünmeden yaşamak ![]() Bir daha adım anılmıcak şekilde unutulmak! Unutmak mı? unutulmak mı? ikisini de istemem ![]() ![]() Yinede herşeye rağmen pişman değilim ![]() Keşke demicem! hiç bir zaman demediğim gibi SözLerimi de unutmam ![]() ![]() Son söyLediklerimi de Herşey benimLe Ve şimdi son diceğim bir şey kaldı ![]() ![]() Tüm eLvedalar sizin olsun |
![]() |
![]() |
|