![]() |
Sana Mavi Bir Seyler Anlatacağım... Dinle.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Mavi Bir Seyler Anlatacağım... Dinle..Sana mavi bir seyler anlatacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin adini bile bilmedigin bir masal ulkesinden geliyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masal gibi olsa da tum yasananlar O kimdi bilmiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hic duymadigim bir kokunun Sonra bir gun gordum onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra anladim ki; oldugu gibi birakmak Oysa O oyle guzeldi ki Gulumsedin ![]() ![]() ![]() Senden korkmama bir anlam veremeden ![]() ![]() ![]() Kirik guluslerim vardi senden once duslerimSana mavi bir seyler anlatacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasama tutunamayan dususlerim vardi ![]() ![]() ![]() Cok canim acidi bir zamanlar ![]() ![]() ![]() Korkum bundandi ![]() ![]() ![]() O ise gulumsedi neden korktuguma anlam veremeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense cozdum o bakistan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve gozlerimi kapatipSana mavi bir seyler anlatacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O benim mavi masalimdi anladim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|