Senden Baska Hic Kimse... Susss! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Senden Baska Hic Kimse... Susss!Senden Baska Hiç Kimseyi ![]() Sus !Yüreğimdeki senli izleri siliyorum bir bir ![]() ![]() Bu kez oldu bitti derken![]() ![]() Lekesi Takılıyor gözlerime senden kalanların ![]() ![]() ![]() -Senden başka hiç kimseyi ![]() ![]() ![]() -Sus ![]() !Tenini okşayan dudaklarım yanaklarından süzülenlere gebe ![]() ![]() Çatlamış susamış sana aç![]() ![]() ![]() Teninde yeniden can bulmak ister gibi burkulmakta ![]() ![]() -Seni çok özledim desem? -Deme ![]() ! Nolur![]() ![]() Cama yansıyan yüzümü bir bir dövüyor yağmur damlaları ![]() ![]() Esen fırtına yüzüme çarpıyor tokat gibi ![]() ![]() Tebessümüm öksüz kalıyor camda asılı![]() ![]() -Sana bir kez gülümsesem? -Canım acır dayanamam![]() !Soğuğa direnen bir yaprak gibi savrulurdun kırılgandın![]() ![]() Düş dalından savrul rüzgarınla bir tarafa![]() ![]() Bitsin artık ![]() ![]() Ama Sallanıp durma yeter![]() ![]() ![]() -Tüm kırılganlığınla bana gel desem? -Korkuyorum ![]() !Geceye eş değer siyah şiirlerim mahzun ![]() ![]() Sayfalarımın isinde senli Lekeler ![]() ![]() Bu kez oldu diyorum bu kez silmeliyim diyorum![]() ![]() Ağzı bantlı haykırışlarım isyan ediyor ![]() ![]() "Duymadığın kadar varım ![]() ![]() Görmediğin kadar yakınındayım bu kez ![]() ![]() "-Gitmeliyim artık desem? -DUR ![]() !![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() Gitmeliyim![]() ![]() ![]() !![]() ![]() ![]() Bu gece; Dilimin ucunda asılı kalan son çırpınışlarım da heba oldu uğruna ![]() ![]() |
|
|
|