![]() |
Senden Baska Hic Kimse... Susss! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Baska Hic Kimse... Susss!Senden Baska Hiç Kimseyi ![]() ![]() Yüreğimdeki senli izleri siliyorum bir bir ![]() ![]() Bu kez oldu ![]() ![]() ![]() Lekesi Takılıyor gözlerime senden kalanların ![]() ![]() ![]() -Senden başka hiç kimseyi ![]() ![]() ![]() -Sus ![]() ![]() Tenini okşayan dudaklarım yanaklarından süzülenlere gebe ![]() ![]() Çatlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teninde yeniden can bulmak ister gibi burkulmakta ![]() ![]() -Seni çok özledim desem? -Deme ![]() ![]() ![]() ![]() Cama yansıyan yüzümü bir bir dövüyor yağmur damlaları ![]() ![]() Esen fırtına yüzüme çarpıyor tokat gibi ![]() ![]() Tebessümüm öksüz kalıyor ![]() ![]() ![]() -Sana bir kez gülümsesem? -Canım acır ![]() ![]() ![]() Soğuğa direnen bir yaprak gibi savrulurdun ![]() ![]() ![]() Düş dalından ![]() ![]() ![]() Bitsin artık ![]() ![]() Ama Sallanıp durma ![]() ![]() ![]() ![]() -Tüm kırılganlığınla bana gel desem? -Korkuyorum ![]() ![]() Geceye eş değer siyah şiirlerim mahzun ![]() ![]() Sayfalarımın isinde senli Lekeler ![]() ![]() Bu kez oldu diyorum ![]() ![]() ![]() Ağzı bantlı haykırışlarım isyan ediyor ![]() ![]() "Duymadığın kadar varım ![]() ![]() Görmediğin kadar yakınındayım bu kez ![]() ![]() ![]() -Gitmeliyim artık desem? -DUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece; Dilimin ucunda asılı kalan son çırpınışlarım da heba oldu uğruna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|