![]() |
Bir Film |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir FilmBir film daha bitti sevgilim ![]() Eski çekimmiş siyah beyaz ![]() Ellerini uzatmış genç çocuk kıza doğru ![]() Sevmekten usanmamış aynı ben gibi ![]() Cevap alamamış ![]() Tekrar denemiş ama yanıt değişmemiş ![]() En ağır ceza bu düzende susup izlemekmiş ![]() Görememiş aynı ben sevgilim ![]() Uzaklarda ![]() ![]() ![]() Çok uzaklarda peşinde bir düşün ![]() Sevgilim istersen son birkez daha düşün ![]() Ben sensiz aynı bir hiçim ![]() Filmlerin adi yüzü gibi vurmuş hayat yine bana ![]() Bir film daha bitti sevgilim ![]() Filmler hep mucizeleri konu almış ![]() Bak sonsuza dek onlarda mesut bahtiyar yaşamış ![]() Bizde birlikte mesut bahtiyar yaşasak ![]() Sevsem seni sevsen yine beni ![]() Korkmasam sana aşkım demekten ![]() Sevgilim ağlıyorum, ağlıyorum inan senin için bir damlamı bile düşünmüyorum ![]() Yanıyor canım, yanıyor ama senden vazgeçemiyorum ![]() ![]() ![]() Bir film daha bitti sevgilim ![]() Sende benim gibi izle bu filmleri ![]() Sonra lütfen dön bana sevgilim |
![]() |
![]() |
|