![]() |
İyiyim Demek Adettendir Ya ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyiyim Demek Adettendir Ya !İyiyim demek adettendir ya ! iyiyim dedim ![]() ![]() ![]() Değilim ![]() ![]() ![]() Anlatılması zor bir duygu içimde ki ![]() Her harf Her kelime Ve her cümle ![]() olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi ![]() Birgün konuşmayı unutmak ![]() ![]() Birgün susmayı unutmak ![]() ![]() "Kime ![]() ![]() ![]() ![]() Yeter ki susma! Hiçbir söz yetmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Dinleyemiyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu ![]() ![]() ![]() Ve değseler hüznüme ![]() Bir anlık değil ![]() ![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı şimdi iyi olan ne varsa ![]() üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını ![]() Ve ben ![]() iyi olmanın eşiğinde ![]() korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde ![]() ![]() ![]() Sebebim yok ![]() Belki de çok ![]() ![]() ![]() Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek ![]() Hayalden de öte ![]() Ben kendimi ![]() Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu ![]() ![]() ![]() Ve değseler hüznüme ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|