![]() |
Bu Benim En Sevda Halim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Benim En Sevda Halim..Öyle bir yerdeyim ki ![]() ![]() ![]() Neye hasret kaldığımı unutuyorum bazen ![]() ![]() ![]() Neye canım sıkılmıştı? ![]() ![]() Neye kızmıştım? ![]() ![]() Uyuyor muydum? ![]() ![]() Uyanmış mıydım? ![]() ![]() Bu pantolonu dün de giymemiş miydim? ![]() ![]() Bilmem ![]() ![]() ![]() Belki ![]() ![]() ![]() Garip bir duyguya tutsak olmuş durumdayım ![]() ![]() ![]() Bu benim en sevda halim ![]() ![]() ![]() Bu benim sensiz halim ![]() ![]() ![]() Bu benim adam halim ![]() ![]() ![]() Olur böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Defalarca kalem demek gibi ![]() ![]() ![]() Ya da başka bir kelimeyi ardı ardına sıralamak gibi ![]() ![]() ![]() Anlamını yitirir ya bir süre sonra ![]() ![]() ![]() Ağzında gevelediğinin ne olduğunu unutur, şuursuz hissedersin ya kendini ![]() ![]() ![]() *** Gülerken yakaladığımda kendimi ![]() ![]() ![]() Kaçıyorum hemen ![]() ![]() ![]() Ayıp sayıyorum ![]() ![]() ![]() İhanet belliyorum ![]() ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() Artık türküleri hissetmiyorum ![]() ![]() ![]() Söylemiyorum ![]() ![]() ![]() Cılız bir ıslık sadece ki, onu ben bile duymuyorum ![]() ![]() ![]() Kimsenin de duyması gerekmiyor zahir ![]() ![]() ![]() Biri beni anlasın istemiyorum ![]() ![]() ![]() Biri halimi hissetse tedirgin oluyorum ![]() ![]() ![]() Hep kaçıyorum ![]() ![]() ![]() Öfkeleniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öfkemle, aptallığımla, susarak kaçıyorum ![]() ![]() ![]() Bir şey anlatmıyorum ![]() ![]() ![]() Hiç kimse, kimsenin acısıyla ilgilenmiyor aslında ![]() ![]() ![]() İlgilenirmiş gibi yapıyor, bunu anladım ![]() ![]() ![]() Karşıdakinin anlatacakları bir an evvel bitsin de sıra gelsin diye hee hee diyor, sıkça başını sallıyor ![]() ![]() ![]() Dinlemiyoruz, duyuyoruz ![]() ![]() ![]() Otobüs sesi, yağmur sesi, çamaşır makinesi sesi gibi ![]() ![]() ![]() Kulağımızı dolduruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitiyor ![]() ![]() ![]() Biz anlatıyoruz, sahtekarlık devam ediyor ![]() ![]() ![]() He hee diyen, başını sallayan yer değiştiriyor ![]() ![]() ![]() Kime ne anlatmalı? ![]() ![]() Susmalı ![]() ![]() ![]() Acıyı örtmeli ![]() ![]() ![]() Kimsenin üstüne salmıyorum acımı ![]() ![]() ![]() Kim benden daha çok acır ki? ![]() ![]() Sana anlatamadıktan sonra ![]() ![]() ![]() Sana diyemedikten sonra sevdamı ![]() ![]() ![]() Neye yarar? ![]() ![]() Neye yarar şuna, buna anlatmak? ![]() ![]() He? ![]() ![]() *** Bitecek diyorum bitecek ![]() ![]() ![]() Bu sessiz çığlıklar dinecek ![]() ![]() Örtülü perdeler açılacak bir bir ![]() ![]() ![]() Hepsi bitecek ![]() ![]() ![]() Sokaklara çıkacağım yine ![]() ![]() ![]() Uzaklara gideceğim biraz ![]() ![]() ![]() Ama terk etmeyeceğim bu kenti ![]() ![]() ![]() Köprüden önce son çıkış tabelasına yine gülümseyerek bakacağım ![]() ![]() ![]() Sana gidiyor diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kır kahvelerinde oturup tavla oynayacağım ![]() ![]() ![]() Çayımı yarım bırakmayacağım ![]() ![]() ![]() Mavi çocukları göreceğim ![]() ![]() ![]() Bir kadınlık sağ yanımı doldurmayacağım hissizlikle ![]() ![]() ![]() Dostlarıma koşacağım ![]() ![]() ![]() Randevularıma yine geç kalacağım ![]() ![]() ![]() Bugün yaşıyorum ![]() ![]() ![]() Yarın da yaşarsam daha güzel olacak ![]() ![]() ![]() Kendime kızmayacağım artık ![]() ![]() ![]() Vazgeçtim ![]() ![]() ![]() Sen gül diye ben soytarılık yapmayacağım ![]() ![]() ![]() İçinden git dediğini duymazlıktan gelmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Bana aldığın kitaplara her dokunduğumda donmayacağım ![]() ![]() ![]() Ki bu kış o kitapları yakacağım ![]() ![]() ![]() Yasak olduğundan değil, beni üşüttüğünden ![]() ![]() ![]() Hiçbir kitabımı yakmadım ben, yasak da olsa ![]() ![]() ![]() Kitaplar yasaklanır, ama fikirler asla ![]() ![]() ![]() Ben seni yasaklayacağım kendime, sen bilmeyeceksin ![]() ![]() ![]() Susacaksın yine ![]() ![]() ![]() Eminim hiç aklına düşmeyeceğim bir an bile ![]() ![]() ![]() Olsun ![]() ![]() ![]() Yıllar geçecek ![]() ![]() ![]() Ben senden geçeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben nerde olacağım o zaman? ![]() ![]() Sen hangi güzel dünya ülkesinde yaşayacaksın kim bilir ![]() ![]() ![]() Biliyorum, durmayacaksın burada ![]() ![]() ![]() Gideceksin ![]() ![]() ![]() Git tabii ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() Ne olur benim için ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() *** Yorgunum ![]() ![]() ![]() Bitiğim ![]() ![]() ![]() Şimdi uyumalıyım ![]() ![]() ![]() Garip bir duyguya tutsak olmuş durumdayım ![]() ![]() ![]() Bu benim en sevda halim ![]() ![]() ![]() Bu benim sensiz halim ![]() ![]() ![]() Bu benim adam halim ![]() ![]() ![]() Olur böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Defalarca kalem demek gibi ![]() ![]() ![]() Ya da başka bir kelimeyi ardı ardına sıralamak gibi ![]() ![]() ![]() Anlamını yitirir ya bir süre sonra ![]() ![]() ![]() Ağzında gevelediğinin ne olduğunu unutur, şuursuz hissedersin ya kendini ![]() ![]() ![]() Bu benim en sevda halim ![]() ![]() ![]() Bu benim sensiz halim ![]() ![]() ![]() Bu benim adam halim ![]() ![]() ![]() Bu benim uykudan önceki halim ![]() ![]() ![]() Uyudum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|