![]() |
Bugün Benim Ölüm Günüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Benim Ölüm Günüm...BUGÜN Benim Ölüm Günüm, Hadi Giyin Mutluluk Pelerinini Üzerine, Sür Dudaklarına Gidişinin Kan Kırmısızını, Tak Takıştır İkimize Dair Tüm Yakıştıramadıklarını, Aynalara Zafer Kazanmış Bir Hainin Tüm Pozlarını Ver, Tek Bir Mum Yak İhanetine ![]() ![]() ![]() Otur Hadi Yoklugumun Bereketsiz Sofrasına, Bir Kadeh Gözyaşımdan Doldur Kadehine, Banada Bir Buz Gibi Acı, Şerefine Hadi Şerefsizliginin ![]() ![]() ![]() Yanlızlıgımıda Almazmısın Soframıza,? Acımın Bereketi Artar Belki ![]() ![]() ![]() Yalanların Havada Kaldı Oda Buyursun, Hıçkıra Hıçkıra Güleriz Hep Beraber, Tıka Basa Doyarız Yalanlarınla Çok İçme Ama Şerefin Kaldırmıyor Gözyaşımı Fazla, Hadi Kus Artık Kusta Bitsin Bu ziyafet, Söndür Bende Yaktıklarını? Yada, Dansa Kalkmasmızın Celladımla?Son Kez? Bak Çıglıklıklarım Çınlıyor SekizköşeLİ Odam da, Yedi Kat Yerin Dibi, Yedi Kat Gökyüzü Duyuyor Çıglıklarımı, Hadi Çılgınca Dans Et Celladımla Cesedime Basa Basa, Vur Topuklarının En Sivri Yanlarını Gözlerime , Vur Ki Ölmek Kolay Olsun Görmeden ![]() ![]() ![]() Çırp Kanlı Ellerini Kaldır Yalanlarınıda,Doyasıya Cigneyin Beni ![]() ![]() ![]() ![]() Söndür Hadi İhanetine Yaktıgın Mumu, Susun Çıglıklarım Gitmeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() Artık Kana Kana Ölmek İstiyorum Ne Mutlu bana Bugün Benim Ölüm Günüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|