![]() |
Sensizliği Yenmeyi Başaramıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizliği Yenmeyi BaşaramıyorumKimseye belli etmiyorum savaşımı ![]() ![]() ![]() ![]() yoruluyorum, düşüyorum, tekrar kalkıyorum ama sensizliği yenmeyi başaramıyorum ![]() Hüzün işgalinde yüregim, çünkü sen yoksun,seni düşünmek var ![]() parça parça oluyor yüreğim ![]() toplamaya çalışıyorum yerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() enbüyük korkum bu sensizlik, korkularıyla yüzleşen insanalardan olamıyorum ![]() yediremiyorum kendime ![]() çıkıp gidecekmişsin gibi gelir yüreğimden ![]() yanımda, hep yüreğimde taşıyorum seni ![]() bilmek yaşama, hayata tutunma gücü veriyor ![]() korkularımla yüzleştimim anda o gücü kaybetmekten çekiniyorum ![]() gece uykularım kaçıyor ![]() ederek dört duvar odayı sabaha kadar adımlıyorum ![]() bakamadığım aynalar kırılıyor ![]() bedenime saplanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() dudaklarımda küfür lezzeti ![]() ![]() ![]() tavana sensizlik üzerime çığ gibi yıkılıyor ![]() hayaller gelip çörekleniyor üzerime ![]() sen gözlerimi kapatıp dalıyorum sonsuz senli günlere, seni öperken soluğum kesiliyor ![]() alamıyorum sanki ![]() ![]() sanki gökyüzü her damlasıyla sana olan sevgimi haykırıyor ![]() seviyorum diye ![]() bir hayalden bir hayale geçerken sabahı karşılıyorum ![]() kasvetini getiriyor ![]() çekiliyor odamdan, gözlerimden ![]() çekiliyor diye kızma sakın!!! çünkü benim günüm hep seninle başlayıp seninle bitiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|