![]() |
Ateş ßazen Düştüğü Yeri Yakmıyor. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ateş ßazen Düştüğü Yeri Yakmıyor.Saat 10 civarı falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yılmaz?" "Evet?" "Ekrem ben ![]() ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() Aynı muhitin çocuğuyuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Şırnak'ta 5 şehit varmış ![]() Gazeteciyiz ya ![]() ![]() ![]() "Maalesef ağabey, mayın ![]() Sesi kırılıyor aniden ![]() "Tolga orada ![]() ![]() ![]() Oğlu ![]() Ağlıyor kapı gibi adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Var mı şehitlerin arasında ismi?" Çok soru duydum da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gırtlağım düğüm ![]() Tolga ![]() ![]() ![]() Gözümün önüne geliyor hergele ![]() Okumuyordu kız peşinde koşmaktan, hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Baba İzmir'de ![]() Ben çaresiz ![]() Geveliyorum, saçma sapan, "bilmiyorum ağabey, henüz isimler açıklanmadı, sen sağlam dur, o yoktur inşallah ![]() Diyorum ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerin dibine geçerek ![]() ![]() ![]() "Öğrenirsen, arar mısın?" diyor ![]() Biraz daha saçmalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sigarayı bırakmam mümkün değil ![]() Saldırıyorum hemen, oraya buraya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Vuruşmak daha kolay, inan" demişti bir subay bana, "analar, o haberi duyunca, öyle bir bakar ki sana, o gözleri ömrünün sonuna kadar unutamazsın ![]() ![]() ![]() Hiç anlamamışım ne demek istediğini, bu ana kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit sayısı, 6'ya çıktı ![]() Saat 13 ![]() ![]() ![]() ![]() Anadolu Ajansı duyurdu ![]() ![]() Şehit 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Evlatlarımızın öldürülme hızına bile yetişemiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bir umut, haber kanallarını zaplıyorum ![]() ![]() ![]() Cannes film festivali var, bir tanesinde ![]() Öbürü, borsanın hacmini anlatıyor ![]() Saat 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalmasın diye dua ediyorum ![]() ![]() Bu sefer yenge ![]() Baba atmış kendini sokağa, dayanamamış beklemeye ![]() ![]() "Var mı?" Nasıl çıktı ağzımdan, bilmiyorum ![]() ![]() ![]() "Yok abla, ben de tam sizi arayacaktım, şükür ki yok, isimler hep başka ![]() Bir çığlık ki, anlatamam ![]() Ekrana oturuyorum ![]() ![]() ![]() Parmaklarım hiç olmadığı kadar dermansız, tuşlar hiç olmadığı kadar ağır ![]() Gözüm televizyonda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umursamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsimlerden ses seda yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç bin baba bekliyor acaba şu anda? Kaç bin ana? Eş, nişanlı, sevgili? Böylesine bir utançla yazı yazmadım bugüne kadar ![]() ![]() ![]() Aklım yalanımda ![]() ![]() ![]() ![]() Ve, saat 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vedat Dayıoğlu, Antalya ![]() Bayram Bolat, Konya ![]() Atıf Günkan, Niğde ![]() Bekir Çakır, Adana ![]() Mahir Yıldırım, Aydın ![]() Samet Kırbaş, İstanbul ![]() Kulağımda çığlık ![]() YILMAZ ÖZDİL |
![]() |
![]() |
|