![]() |
Geri Dön Demek Öyle Kolay Değildir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Dön Demek Öyle Kolay Değildirtopladım valizlerimi içinde yalnızlıklar yine yol alıyorum bu son otobüs son sefer belki de kendimle başbaşa tanıdık bir sonbahara ![]() ![]() ![]() ![]() ne kadar acım varsa ne kadar yalnızlığım umutsuzluğum hepsinievet hepsini sana bağışlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "göz görmezse gönül katlanırmış" inanma yalan ![]() ![]() ![]() öyleyse kalbimin üzerinde durmadan saplanan bu bıçak niye? hüzün neden baş köşede? gözlerim neden ihanet edip bu kadar ağlıyor? söyle neden? savunmasız bir hayatın rotasız gemisi gibiyim ![]() ![]() ![]() ve kartvizitimde yine ayrılıklar var ![]() ![]() oysa göğsümde senin için kır çiçekleri yeşeriyor içimde bir sürü düş var ![]() ![]() ![]() sen sen cennet bakışlım rüzgar sesmi getirmedi mi yanına? yağmurlar üzerine mutluluk yağdırmadı mı? kuşlar sevgimi fısıldamadı mı? aydınlanır yarınlarım gözlerinde aşk bir simge dilimde tutuk bir hece alev rengi bir bulut sarar gökyüzümü ![]() ![]() içinde sen yeşerirsin ![]() ![]() seninse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğini büyütmemiş hayat içinde çilli bir çocuk avuçlarında yedi renkli gökkuşağı ellerinde buruşur yalanlar ![]() ![]() korkular kirpiklerinin ucunda kaçamak bakışlarında ![]() ![]() ![]() bilir misin? ağlamak gülmekten daha keyiflidir istersen özler ve seversin sarı bir sonbahar yaprağı üzerinde zaman gelir saat çalar içinde bir gurur kalkanı gösteriri kendini ![]() ![]() ![]() çünkü "geri dön" demek öyle kolay değildir ![]() Ayşe Sönmez Bulut |
![]() |
![]() |
|