Geçer Geçer |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geçer GeçerYetti artık bu zangır zangır titremeler ![]() Nedir bu haliniz hanımefendi? Baştan aşağı kıpkırmızı ![]() -Yine aynı sendrom ![]() Ne olucak bu haliniz? -E bugüne kadar anlamadıysa bugun kesın anlamıstır ![]() ![]() Aferin aferin ![]() ![]() ![]() Ne hissettiniz omzunuzdan kavradıgında? ![]() ![]() Destek dediğin böyle olur bayılsanız tutardı kesin ![]() ![]() Bırakın titremeyi hala titriyorsunuz ya ![]() E tabi dile kolay altı yıl ![]() Bunu da söyleseydiniz keşke![]() ![]() Değil mi? Eksik kalmış ,olmamış, ayıp etmişsiniz çok ![]() ![]() Sınav mınav bahane efendim hayatın kendisi sınav Bir insan üç kuruşluk sınav için bu kadar titremezki ![]() Kariyer mariyer ayrı dava Amma velakin daha ustruplu bır bahane bulabılırdınız ![]() ![]() Demek sendrom bas gosterdıgınde yaratıcılıgınızıda kaybedıyorsunuz sız Yazın bir kenarada lazım olur belki ![]() ![]() -Birde şunu öğrendik ki bugün: Kahverengi ugursuz renk ![]() ![]() Giyilmesin bir daha ![]() ![]() Ne olucak bu haliniz? -E bilmem ki geçer geçer ![]() ![]() Ne zaman? -Haftaya ![]() ![]() ![]() Zaman zaman da kör olabiliyor insan fazla takmamak lazım E sizde adam olun da herşeyi başkasından beklemeyin Bir daha sarssın bakalım belki iyi gelir Oturur hersey yerıne ![]() ![]() Kendinizi beklemiş ayran gibi hissetmeyin sakın O kadar vahim değildir heralde haliniz Sıçmışım sendromuna size birşey olmasın yahu Böyle işte bu meret Yemeden içmeden kestirir Mideleri kavurur Dili kilitler , beyni durdurur vs vs ![]() -Böyle işte Sizin gibi doymak bilmiyor Ne istiyorsunuz anlamıyorum ki ![]() ![]() ![]() Ne bekliyorsunuz yani Ne olucak bu haliniz? E buna da geçer deyin sıkıyorsa ![]() Çekin o kahverengileri üstümden diye haykırmayı bırakın siz kaşındınız Bayağı da güçlüymüş laf aramızda ben bile şaşırdım yani -Öyleymiş Sarsmasın bir daha o zaman söyleyelimde Ne olucak bu haliniz siz ona bakın asıl -Geçer geçer Ne zaman? -Haftaya cumartesi Seviyoruz kendisini seviyoruz evet ![]() Hemde çok seviyoruz ![]() Altı yıldır seviyoruz![]() Budur ![]() Temsil misal midem yanıyor onu görünce![]() Aslında sus pus bir insanda değilimdir ![]() Ama susuyorum işte![]() ![]() Anlamıştır bu sefer anlamıştır |
|
|
|