Sessiz Sevmeler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sessiz Sevmeler“İki varlık iki yürek atar dururmuş uzaklarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve bu varlıkların kalpleri kanarmış her gece”Kalbim hep kanamaya mahkum sanki Bir kez de kanamasa sanki![]() olmaz mı![]() ![]() Her zaman tek başıma yaşadım sevdamı Tek kişilik dünyamda çok kişilik sevdim![]() ![]() kocaman sevdim![]() Sitem değil bu sözlerim sakın ha yanlış anlama sevgili![]() Gönül kırgınlığı bu![]() ama sana değil![]() sen haklısın![]() belki![]() kırgınlığım tamamen kendime![]() gönlüme![]() yüreğime![]() bu yürek var ya bu yürek![]() durur durur nerde imkansız var gider onu sever işte![]() ![]() sessiz sevmeye odaklı kalbim sanki haykırırcasına sevmek isterdim oysa![]() sevmeler hep içten, hep susarak mı olmalı? ben seni bir kenardan, sessizce, inceden mi sevmeliyim? özledim seni özlüyorum elimde değil![]() Ruhun bensizliğin ağırlığını çekiyor mu şu dakikalarda ![]() bilmiyorum![]() ve![]() bilmeyi deli gibi istiyorum![]() ![]() Suskunluğun aşkından daha çok deliye çeviriyor bilesin ![]() ![]() sessizliğinin yanında sensizliğine de mahkum etme beni sevgili ne olur![]() ![]() ![]() Özlemin bazen isyana yöneltse de kalbimi ve dilimi, yine de orda, her nerdeysen ![]() işte orda![]() beni de beraberinde götürdüğünü biliyorum Her an aklında olmasam da sevdam girdi ya bir kez yüreğine, arada hatırlasan da olur beni![]() sitemim yok sana yüce gönüllü sevgili![]() ![]() sitemim yok sana![]() ![]() ![]() Bir yaprak misali salınsa da bedenin ardım sıra, bil ki asla izin vermem yere düşmene ![]() avuçlarımda saklarım sana ait olan herşeyi sakladığım gibi![]() Keşke büyütebilseydin çocuk cesaretini ve keşke artık maziden toplamak zorunda hissetmeseydin bölünmüş kimliğini![]() Çok ihtiyacım var buralarda sana![]() varlığına![]() sıcaklığına![]() sesine![]() bırak mazi adına yakışır şekilde kalsın geçmişte sen maziyi bende yaşadığın milyon yıllık aşkla an![]() gerisini bırak yüreklerimiz yaşasın özlüyorum seni, her zaman ki gibi![]() Hani şu anda çıkıp gelsen, kollarına sarsan beni ![]() sıcacık![]() sımsıcacık duygularla minik bir buse kondursan dudaklarıma![]() İçsem hasreti dudaklarından kana kana![]() ![]() İmkansızlığın takılsa da dikenlerine hayatımın seni sevmek ne güzel sevgili ![]() çok güzel![]() inanılmaz güzel Tarifsiz![]() seviyorum seni![]() ![]() İçimde sakladığım kimsesiz aşkın sahibisin sen ![]() hep senmişsin beklediğim![]() sana saklıyormuşum yüreğimdeki kırık yetim duyguları![]() Aşksın bende![]() hüzünsün![]() göremediğim, dokunamadığım can yarım![]() söylenmemiş nice sevda sözümsün![]() içimdeki yaralara belki de tek çözümsün![]() ![]() Bir ateş düştü yüreğime ![]() tam şuraya sevgili![]() hani sol yanımda göğsümün hemen altındaki yer var ya![]() alev alev şu anda![]() acaba diyorum![]() hani tek isteğim bu ama![]() acaba ben mi düştüm aklına![]() uzanıp da![]() yüreğimi mi tuttun ellerinle![]() belki de kuruntu![]() çok istiyorum ya öyle olmasını![]() öyledir diye umut ediyorum işte![]() kınama beni![]() çok bekledim çünkü![]() sitem olmalı mı aşkın içinde sevgili![]() ![]() sitem etsem üzer miyim seni![]() Onca zaman beklemişim seni![]() sitem etmeden![]() edemeden![]() hem sen sevmesen de severim ki ben seni![]() beni seviyorsun diye sevmiyorum ya![]() sen olduğun için![]() o yüreği ruhu taşıdığın için![]() herşeyinle![]() seviyorum![]() ![]() Bu bizim masalımız değil mi sevgili ![]() sonunda asla düşmeyecek olan üç elma var gerçi ama![]() sonsuz bir masal olsun bizimkisi![]() varsın olmasın sonu![]() Hani![]() BİLSELER![]() ![]() KISKANIRDI ya cümle alem![]() bizi![]() sevgimizi![]() ama![]() varsın kimseler bilmesin yüzyılın en güzel aşk masalını![]() biz biliyoruz ya![]() sevgimiz var ya![]() ne güzel![]() sen ne güzelsin![]() ![]() Sessiz sevmelere mahkum ettin bu yüreği sevgili ![]() senden gelen her güzel şeyle birlikte buna da eyvallah![]() ![]() Kalbim kalbine emanet yar ![]() ![]() ![]() ben ruhuna talibim ![]() |
|
|
|