![]() |
Düşüncelerinizi Okumayı İsterdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşüncelerinizi Okumayı İsterdimDüşüncelerinizi okumayı isterdim Kelimelerinizi görmeden önce ![]() ![]() ![]() Yırtılmış ruhunuzu kasvetli gülüşünüzle gizlerdiniz Karanlığın sesi avuçlarınızda ve Bir kum tanesinin hüznü kaplıydı dudaklarınızda ![]() ![]() ![]() Siz İlginçtiniz ![]() ![]() ![]() Çıplak ruhlara ait değil gibiydi sesiniz Henüz ehlileşmemiş bir kedinin hırçınlığı vardı üzerinizde Uzaklardan yankılanan bir çığlık gibiydiniz İstemeden söylerdiniz, Ben dinlerdim ![]() ![]() ![]() Sizi ilk gördüğümde Nefes alır gibiydiniz Oysa Taştan oyulmuştu ifadesiz yüzünüz, Bir kuşun kanadındaydı Gözleriniz Ve bakışlarınız, Ufku delip geçer gibiydi ![]() ![]() ![]() Anlatmak istemediklerinizi de anlatırdınız suskunluğunuzla, Ben anlardım ![]() ![]() ![]() Saçlarınız uçuşurdu hayalimdeki rüzgarla Bir yanınız iç çekerken Tamamlardı diğer yanınızı minik tebessümünüz Özlerdi ![]() ![]() ![]() İsterdi huzurlu bir uykuyu düşleriniz Beynimde sözleriniz yinelenirdi Oysa siz sessiz kalırdınız, Ben Bilirdim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|