Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyadim, griye, sevdami, silemedimsadece

Silemedim..Sadece Griye Boyadim Sevdami

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Silemedim..Sadece Griye Boyadim Sevdami

Ellerimi teslim ettim klavyenin tuşlarınaYüreğim, nereye hangi harfi koyarsa; ellerim takipçisi olacak bu yazınıniçimden geldi ve asla geriye dönüp değişiklik yapmayacağımUzun süredir inime çekilmiştimyazacak o kadar şey varken bir süre ara vermeyi daha doğru buldu yüreğim Bir tür feragat anlaşması sanırım

Gölgelerin peşinden koşarken, aslımı nerede kaybettiğimi bilmiyorumKim bilir, birinin gölgesidir belki; Uçurumun kıyısına itildiğim grileşen anlarım da oldu ama siyaha boyanmadan sıyrılmayı bildimve eğer renkler konuştu ise aldım gri kalemi elime gri olmasaydı, anlamların buzlaşan kalıplarının ağır yükünü taşıyamazdımŞimdi mutluyum işte

Sevdamı boyadım, çırpınan bir yürek kalmıştı geride, dakikada kaç kere attığını sayamadığım koca bir yüreküzüntüleri sığdıramadığım günlerin ardında, lekelemeden yaşatmaya çalıştığım yüreğim

Öyle yorulmuştu ki son atışların heyecanı vardıKIYAMADIM

Boyadım seni de sevdam bu sana son güzelliğim!

Bugüne kadar hiç, alçak kapıların güzelliği tercihim olmadı ki'Sevdan uğruna kapıları yumruklamaz mısın?diye sormuştunGümbürdeyen davul seslerinden bir haber bir sağıra yumruk sesleri ne faydaSonra, düşündüm, ben yumrukladıkça alçaldı altın sırmalı kapılar; demir parçasına döndü tokmaklarıyla

KIYAMADIM gri bir fona yerleştirdim bu sevdayı, beyaz kalemlerle üstünden geçtimResim mi yaptım, yazı mı yazdım, yoksa yazgıma mı baktım bilmiyorum; tek bildiğim silmeyip sadece gri'ye boyadığım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com