Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönsem, gece, hüzün, uzun, yana, yüzün

Ask Hüzün, Gece Uzun,Ne Yana Dönsem Yüzün

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ask Hüzün, Gece Uzun,Ne Yana Dönsem Yüzün

aşk hüzün gece uzun aşk hüzün sen ve ben gece uzun dinle

Bu gece bambaska hisler tasiyorum Hepsi senli, hepsi sana dair Karmakarisigim Yüregimin bir yani sensizlikle, yoklugunla basedemeyip sizlarken derinden, diger yani da hayallerimdeki seninle oldugundan çarpiyor çarpabildigince Bir yanim seni özlerken, bir yanim da ögrenmis sensizligi Kabullenip, boyun egmis herseye

Daha bir bendesin bu gece Hiç bitmemissin, hiç gitmemissin gibi benden uzaklara Acitanlar, kanatanlar hiç yasanmamis Saymadigim kaç aydir yoklugunla savasmamis gibi, daha biraz önce ellerinin sicakligini hissetmis gibiyim ellerimde Gün kavustugunda aydinliga, hiç bir sey olmamis gibi gülümseyerek geleceksin sanki bana

Her ne yana baksam sendeyim, her ne yana dönsem bendesin

Gözlerimi kapatiyorum, karsimda dikiliyor suretin Dokunmak istiyorum, kayip gidiyorsun ellerimin arasindan, hissettirmeden

Bir yanimda sevda atesi

Bir yanimda küllerin

Sen gittin Yüregini bana biraktin giderken Bu yüzden seni gönderemeyisim benden Aslin kimbilir hangi bilinmez yerlerde, suretin bende yine Bu sevdanin atesini ondan söndürmüyorum içimde

Sen ve ben ayri dünyalarda degiliz aslinda Hala "biz" variz Yenilmedik hayatin bize oynadigi bu oyuna Hiç bir güç ayiramadi, vazgeçiremedi bizi biz olmaktan Yokluguna boyun egip te birakmadi yüregim yüregini

Hayat savurdu küllerini, ben arasindan alip seni bana kattim Senden olanlarla bendekileri ekleyip birbirine, sana yine sevdali yeni bir ben yarattim

Karsi kiyida uyusa günes

Gönlüme gece yagar

Hala karanliklarindayim sensizligin Sana kavustugum güne kadar aydinlanmayacak gecem Yüregimin bir yani aydinlik, bir yani karanligina bulanmis yoklugunun

Benim günesim senin oldugun yerlerde O hiç bilmedigim alemlerde Hayalin isik oluyor bu karanliga sadece O yüzden birakmiyor, sikica sariliyorum bütün gücümle Kimseler alamiyor elimden, gücü yetmiyor

Bazen vazgeçmeye kalkiyorum, o vakitlerde sevdan dikiliyor karsima Ne kadar uzak görünsen, bir o kadar da yakinsin bana Belki sen bensin, ben de senim Kendinden vazgeçemiyor insan

Gerçekleri yansiyip, hayaline sariliyorum yine Senin dünyanda dogan günes, hayalinle yansiyor benim de dünyama Onun isigiyla yetiniyorum ben sadece Baska aydinliklar umrumda bile degil

Sen hiç dinlemedin ki beni

Sözlerim öksüz kalir

Beni duymadigini bilsem de hiç vazgeçmedim sana seslenmekten Senli cümlelerimi ertelemedim hiç Kelimelerim kirik ta olsa, yarim da olsa, döktüm yüregimin sesiyle Biliyorum ki yarim kalan bütün kelimelerimi tamamliyorsun sen Susarak ta konusabiliyoruz seninle

Dudaklarimin arasindan tek bir hece çikmasa bile, duyuyorsun yüregimdeki çigliklari, isyanlari, haykirislari Bütün sorularimin cevaplarini buluyorum içimdeki sesi, içimdeki seni dinledigim zamanlar

Kimsenin bilmedigi, anlamadigi bir dilde içimden konusuyorum seninle Senin anladigini biliyorum ya, bu yetiyor bana

Niceleri buna sevda dedi, ask dedi, düs dedi

Kimileri de böyle ask olmaz unut dedi

Niceleri buna sevda dedi, hayal dedi, geç dedi

Kimileri de böyle ask olmaz unut dedi

Sevda mi bu yasadigim, ask mi, hayal mi düs mü bilmiyorum ne oldugunu Gideli uzun yillar oldu ama hep yanimdaymisçasina hissediyorum varligini Bunu hissetmek bana iyi geliyor Yoklugun acitsa da büyük bir inatla yasatiyorum seni içimde

Zannetme ki yoksun diye daha az düsünüyorum seni Zannetme ki ardin sira gözyaslarimdan kurdugum bu sevda mahserinde yokluguna yenik düsüp yikilacagim Ben seni sensiz de yasamayi ögrendim

Ben istesem de seni çikarip atmayi içimden, izin vermiyor yüregim, birakmiyor bana biraktigin yüregini

Bu yüregim çarpiyor, seninle senin için

Bir tek o seni benden de çok seviyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com