![]() |
Bırak Sevme Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Sevme BeniBırak sevme beni ![]() Beni sevmek senin harcın değil ![]() Zaman almış hislerimi ![]() Bir de birileri ![]() ![]() ![]() Gündüzümde geceyi gördü bu gözler, Senin ne ellerin, ne gözlerin, Bana gündüzü getirebilirler ![]() Yüreğim ufalanmış zaten ![]() Her gelen almış bir parcasını, Ya da kırmış bir tarafını ![]() Bırak bana kalsın geri kalanı ![]() Görmüşüm yeterince yalanı ![]() Karanlığı çıkmazları ![]() ![]() ![]() Uykusuz geceler, Bilmem kaç sefer ![]() ![]() ![]() Bitmiyor artık bu gönülde çiçekler ![]() Kokmuyor yosunlu denizler ![]() Dağılmışım, parça parçayım ![]() Bu parçalar sana ne verebilirler? Nasılsa değişen bir şey yok ![]() Hikaye aynı ![]() ![]() ![]() Genç adam esas kıza koşar, Zengin kız döner sırtını ![]() Ve sonra sever başkasını ![]() ![]() ![]() Bu böyle sürer gider bilirim ![]() Sonra kalmaz didimde hiçbir hece, Kendi dünyamda kayboluveririm ![]() Bırak sevme beni ![]() Zaman aldı hislerimi ![]() Bir de birileri ![]() ![]() ![]() Kalmış artık yüreğimin son zerreleri, Onları da sana veremem ki! |
![]() |
![]() |
|