İlan-İ Aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlan-İ AşkAteş basıyorsa yüreğimi seni anınca ![]() ![]() ve görmüyorsam ![]() ![]() düşünmüyorsam senden başka ![]() ![]() yalnız hayâlin bürüyorsa gözlerimi… sensen en ve tek değerli… kimseye değer vermiyorsam ![]() ![]() bir çılgına dönüyorsam sensiz kalınca ![]() ![]() Bir telini bile ![]() ![]() değişmek istemiyorsam başkasına ![]() ![]() içimde ateş topu gibi duruyorsan ![]() ![]() sana yan bakan bir gözün yapışıyorsam yakasına ![]() ![]() kalbimle birlikte çarpıyor, nabzımla bir vuruyorsan ![]() ![]() yokluğunun ![]() ![]() dayanamıyorsam şakasına![]() ![]() söyler misin nedir bu? Ben bulamadım bir cevap ![]() ![]() sende de bir cevap yok mu? Sözüm ve sözlüğüm sensen ![]() ![]() her cümlem seni târif ediyorsa ![]() ![]() Sen aklıma düşünce ![]() ![]() - aklımda olmadığın bir ân zâten yok! aklım başımdan gidiyorsa ![]() ![]() ![]() sensen kördüğüme dönen özüm ![]() ![]() ve sensen problemim, problemime tek çözüm ![]() ![]() gözüm sensen ![]() ![]() ağlayan ve sensen gülen yüzüm Bütün cesâretimle söylüyorum ![]() ![]() Sır olmaktan çıksın artık bu ![]() ![]() İlk ve son sözüm! değilsin ve olamazsın aslâ tabu! böyle olmasaydı keşke! ![]() ![]() daha nasıl anlatayım!? anla artık iki gözüm! ve anlat bana! düştüğümün delili mi bu, aşka? |
|
|
|