Yalan Değil - Di O İkindi |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalan Değil - Di O İkindi/ Konuş artık, diyorsun Vakit geldi/ Olmaz! Yürek ressam olunca Resim sergilere çıkmaz Sen biliyorsun: Binlerce yıl sonra Binlerce yıl evveldi Şehre saman sarısı bir ikindi İndi Hanidir ruhumuzu ağrıtan Hiçlikle yokluğun sızısı Dindi Sen şimdi var git aşk! Yolun uzun Seni bekleyen kelimeler Yorgun Hani avazıma meydan okuyacaktım Seni görünce: “Deniz yanıyor! Bütün kuşlar kanatlarını Bana takıyor!!! Şeytana, şeytana bakın Kaçıyor!” Diyecektim tam “Sus!” dedin, tek hecelik Haklıydın da üstelik Bağırsam kimse duymazdı Duyan olsa da inanmazdı Sen şimdi var git aşk! Ben iyiyim Bahar geliyor, Anneannem kokan Mayıs geliyor Fesleğen ekeceğim saksılara Şarkı söyleyeceğim çocuklara Dik durmak lazım, Bedensiz sevişmeleri bilip Telaşlı bir genç gibi Yaşamak lazım Yolun düşerse oralara, Hayatı sürerken Yüreğini kullanamayan adama Benden selam söyle Tabii bu selam sana Ağır gelmezse Bak bakalım Hala şaşkın mı? Gülüyorum şimdi, Kalbi beyniyle Durmadan kapışırdı Laf aramızda Ona ne yapsa yakışırdı Umut dök gönlüne Sakın üzülmesin! Ne O'nun suçu vardı gözyaşlarımda Ne senin Ne de “kimseye şikayet etmeyen” Zeki Müren’in Sen şimdi git, Ben de uzanıp biraz Susacağım Ben Gördüm çünkü: Yalan değil-di! Şehre saman sarısı bir ikindi İndi |
|