Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdoğana, etti, istifa, kızdı

Erdoğana Kızdı İstifa Etti

Eski 10-26-2008   #1
cansel

Erdoğana Kızdı İstifa Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Tunceli’nin Mazgirt İlçesi’ne bağlı Akpazar Beldesi Belediye Başkanı AKP’li Ali Aydın, Erdoğan’ın kendileriyle görüşmediğini ileri sürerek partisinden istifa ettiğini açıkladı

Telefonla DHA muhabirine bilgi veren AKP’li Belediye Başkanı Aydın, “Sayın Başbakan, Tunceli’ye kadar gelmiş, AKP’li belediyeler olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi dile getirmek için kendisiyle görüşmek istedik Ancak sayın Başbakan zamanı olmadığı gerekçesiyle Tunceli’deki AK Partili belediye başkanlarıyla görüşmek istemedi Ben de buna tepki olarak Ak Parti’den istifa ettim Bir Başbakan bir ile gelmişse, partisine mensup belediye başkanlarıyla görüşmelidir Benim düşüncem budur” dedi

Başkan Aydın, istifa dilekçesine AKP Genel Merkezi’ne faksladığını da kaydetti

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com