Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
a$kı, ya$ayamadıkkendimize, yakı$tıramadığımızdan

Biz A$Kı Ya$Ayamadık..Kendimize Yakı$Tıramadığımızdan.

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biz A$Kı Ya$Ayamadık..Kendimize Yakı$Tıramadığımızdan.

Bu aşka dair sözleri bir araya getiremez oldumKırgınlıklar var artıkElimde kalan aşkının güzel anları

Birbirimize uzun cümlelerkuramıyoruz,gözlerimizi kaçırıyoruz ve sanırım biz birbirimizi aşka feda ediyoruzBirkaç güzel günün hatırına mı uzattık bu aşk oyununu???Sankiilkkez aşkı yaşıyormuş gibi ardı ardınasevda sözleri dökülür oldu dilimizden ama kıymetini bilememişiz

Şimdi yalnızlığım ve ben her gece aynı saatlerde bir kadeh şarap ve zehir-i zıkkım bir sigara gökyüzünde yıldızlar arasında yüzünü arar oldumDilimde ayrılık sözlerini geveliyorum,oysa biz en başında yanılmıştıkNe sen beni yaşayabilirdin ne de ben seni

Ayrılıklar aşkları yüceltirkimi zaman,gönülleri yaksada,ama bizim ayrılığımız aşkı düşman etti gönüllerimizeBirbirimizi seçtiğmiz Gün korlar içine atmışız kendimiziŞimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenililerin yangınıymış

Ve şimdilerde sihirli aşk sözleri kurmak isterken dilimden sitem sözleri dökülüyorsa bağışla yüreğim

Biz a$Kı ya$ayamadıkKendimize yakı$tıramadığımızdan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com