Kimken Kimse Olmuşsun.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimken Kimse Olmuşsun..İçinden çıkamadığım yollarda geçer oldu vaktim Ve ben senden çıkıp başkasına gittiğime inandıkça, sana geri döner oldum Meğerse senden başkasına gidemezmişim de kendimi kandırıp uyanır olmuşum![]() En büyük rüyamken, en geniş gerçeğim olmuşsun ![]() Ertesi günün sabahında ne olacağını bilmeden harcadığım vaktimdin Bir an mutlulukla hayal kurarken, o anın sonunda ağlar oldum Göz yaşlarımı kurulamaya bile mecalim kalmadı![]() En büyük sevincimken, en acılı göz yaşım olmuşsun ![]() ![]() ![]() Bir gün beni sevmen için dua ederken, duamın sonunda vazgeçer olmuşum senden Bir an sağlığını umut edip caymışım sonra![]() Rüyalarımdan bile korkup sadece iyiliğini düşünmüşüm de birden alışmışım sızına![]() En büyük sevgimken, en güçlü nefretim olmuşsun ![]() ![]() ![]() Senin için her şeyden vazgeçip beklemişim günlerce, aylarca Güneşin doğuşuna şahitlik edip batarken sadece seni düşünmüşüm de, bir yerde pes edip batmak istemişim senin için![]() En büyük gücümken, en onursuz utancım olmuşsun ![]() ![]() ![]() Her yaptığını, aldığın her nefesi savunurken ve hep arkandayken harcamışım bir avuçluk onurumu Her söze karşı savunmuşum seni de yüzsüz kalmışım Utanmamışım hiç sövmüşüm yüzüne![]() En büyük yandaşımken, en büyük düşmanım olmuşsun ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarını silmek için beklemişim gecelerce, sabaha kadar senin derdin için gözyaşı dökmüşüm de,ben mutsuzken sen dinler olmuşsun Sonra sebepsiz, yoktan yere vazgeçmişsin benden![]() En büyük dostumken, en kimsesizinden hiç olmuşsun ![]() ![]() ![]() Kim olduğunu, kim olacağını çözemedim daha ama, nolur acısa da yaralarım ağlasam da gecelerce; bir önceki iyilik için sen sabret bana, kol kanat ger yalnızlığıma ![]() ve sen sen ol sakın ![]() gitme![]() ![]() |
|
|
|