|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bildiğim, dürüstüm, için, olamıcağın, pürüzdür, tek, yaşasam |
![]() |
Senin İçin Nasıl Yaşasam Pürüzdür. Tek Bildiğim Senin Olamıcağın Kadar Dürüstüm.* |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senin İçin Nasıl Yaşasam Pürüzdür. Tek Bildiğim Senin Olamıcağın Kadar Dürüstüm.*Ne demek istiyorsun ![]() ![]() Senin için nasıl yaşasam pürüzdür ![]() ![]() Ben mi sevemedim yani seni? Ben mi aldattım başka bedenlerde yüreğini ![]() ![]() Sus daha fazla yalan söyleme ![]() Her hareketim bir bahaneydi ayrılmana ![]() Senin için ölürüm desem bile inanmazdın sen ![]() ![]() Öl derdin ![]() ![]() ![]() Öyle çok şey var ki içimde ![]() ![]() Hep sustuk konuşmak yerine ![]() Sevmedin beni ![]() ![]() Sevemedin ![]() ![]() Bakamadın gözlerime içten ![]() ![]() Sen yalanların için bir dünya kurarken ![]() Ben o dünyanın içinde yaşamaya çalışıyordum ![]() ![]() Yalanlarınla sırdaş oldum ![]() Yalanlarınla arkadaş oldum ![]() ![]() Her hareketinde ne söliceğini tahmin edebiliyodum ![]() ![]() Kul kırar kader gülermiş ![]() ![]() Bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş ![]() ![]() Sana inat seni sevdim ![]() ![]() ![]() Bu aşk gerçeğin yüzüne bakamamaktı ![]() ![]() Bu aşk yalanlarla birlikte bir yuva kurmaktı ![]() Sen benden ne istedin ![]() ![]() ![]() ![]() Degerini bilmek gerekir askın ![]() ![]() Ve ona kattıgı degeri yılları ~ En başından aşka söz vermedik mi ? Doğru unutmuşundur ![]() Peki ya senin hatırladığın birşey var mı benim hakkımda ? Peki ya ben kimim senin kalbinde ![]() ![]() Beni hatırlıyormusun peki ? Acıydı ![]() ![]() ![]() Evet sevgilim ; nur topu gibi bir ayrılığımız oldu ![]() ![]() İyi bak olur mu ayrılığımıza? Gözyaşlarımla besledim ben onu ![]() ![]() Dertlerimle büyüttüm ![]() ![]() Yalnızlığımla avuttum ![]() İyi bak ona ![]() ![]() Onu daha fazla üzme ![]() ![]() Onu daha fazla yıpratma ![]() Ayrılıktanda ayrılma ![]() Sen bilirsin gelme bitsin ![]() ![]() Yol çok uzun demiştin ![]() Ben ki hayata zor yetiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Çok çalıştım gitmeye de kalmaya da ![]() İkiside aynı acı İkside rezil ![]() Daha önce de gitmiştim ama böyle kalarak değil ! Durma Dans et ![]() |
![]() |
![]() |
|