Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatın, neresindeyim

Ben Hayatın Neresindeyim?

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Hayatın Neresindeyim?

Kısalmış bir yolun son durağında anımsanamayacak kadar silik buhran dönemlerim olmayacak geride

Emekleyerek başlamış bir hayatta kaç kez kalkmaya çalıştım ve takıldım sayısız engele Acıyan yanlarımı ovuşturamadan bir sesle irkildim; koşup yanına gitmek istedim Doğrulmaya çalıştım ama izin vermiyordu benim dediğim her şeyim

Başımı kaldırdığımda sonsuz gökyüzünü görmek umudu içinde, belki koşamadım ama uçmayı da mı başaramazdım Ben seni kaybetmek mi istedim ki sen beni sevdiğine inandırdın

Şimdi beni duymazdan geldiğin her anın saniyelerine sığdırdığım, senle oluşmuş yarım hayatın tamamlanmasından umudu keserek kendimi bırakmalı mıyım?

Verdiğim her sözden caymışken kendime bulup ta yitirdiğim, her sevgiye senin noktanı koymuşum Bahanem sen olmuşsun, sebebim sen Sen anlamasan da ben sen olmuşum O zaman ben neresindeyim hayatımın?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com