![]() |
Yok Olmak Gibi Bir Yerdeyim.. Seninleyim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yok Olmak Gibi Bir Yerdeyim.. Seninleyim.Gözler yagmur dolmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmak istiyorum kendimi ben sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide seni hic görmedim duymadim dokunamadim ama HISSETTIM ben ![]() ![]() Nefesinle her saniye ruhuna doldum ![]() ![]() ![]() ![]() Icin yanarken bende yandim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen beni görmedin hic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide cok sevdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kirmizi baslikli kizi oynadik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasanacaklar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu masali birakip baska masallara gecmemi istiyorsun ![]() ![]() Biliyorum hersey benim icin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim gercegimiz karanlik aglayan yalniz duvarlar yok olmak dimi ![]() ![]() ![]() Biliyorum bilmiyorsun ölüyorum görmüyorsun ![]() ![]() Sensizlik sokaklarinda islaniyorum gözyaslarinla ![]() ![]() ![]() Tut ELIMI ![]() ![]() ![]() ![]() Madem hersey benim icin madem mutlu olmam icin noktalaniyor bu hayat ![]() ![]() Öyleyse bana sen lazimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bosluga itme beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin bilmedigi Kelebeklerin yanina yada öldür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|