Özür Dilerim Senden.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özür Dilerim Senden..Özür dilerim senden ![]() Yaşadığım,yaşattığım, üzdüğüm,ağlattığım herşey için![]() Kırdığım kalbin, büktüğüm boynun için![]() Özür dilerim herşey için! Düşüncelerim o kadar anlamsız ki ![]() Her ?ağlıyorum? deyişinde yüreğimden düşen yaşlar![]() Anlam veremediğim kalp çırpıntıları![]() Her ?seviyorum? deyişinde yüzümdeki tebessüm![]() Ama o varamadığım mutluluk payı Ayıramadım sana zamanı Ayıramadım hayatımı Yanında olmak için verdiğim çaba da cabası Ne yapmak istiyorum, nereye gitmek istiyorum, ne istiyorum inan bilmiyorum İnan üzmek değil amacım![]() Her yapma deyişimde üstüme üstüme gelmen![]() Her git deyişimde yine de gelmen! Kırsam da kalbini, ağlatsam da seni, yine de sevmen beni![]() Yine,yeni,yeniden? Yepyeni kalp çırpıntıları Haketmiyo bu kalp seni Affet beni?Affet çok üzdüm seni ![]() Hep bi maraton ![]() Hep bi engelli koşu hayallerime![]() Hep çizikler yeniden başlama ümitleri ![]() Senin çabaların, benim nankörlüğüm! Ve geride kalan mutluluk sahneleri ![]() Bir veda belki de? Vedaya karşılık elveda cümleleri ![]() Ve getirilemeyen o nokta işareti ! Özür dilerim hak etmedim seni !! ?Elveda?Ları yakıştırdım sana ![]() Oysa ?merhaba? demeyi beceremedim ki ![]() Gizliden gizliye ağladım Belki senin kadar değildi Belki senin kadar acı vermedi ama bende ağladım! Benim de vardı sancılarım![]() Özür dilerim yaşatmak isteyipte yaşatamadığım herşey için Gelmek isteyipte gelemediğim için ![]() Ayıramadığım zamanım için ![]() Senin icin ![]() ? Olamadığımız ?biz? için ! ?Merhaba? denildiği kadar kolay ?elveda? denilmiyor deseler de; ben o ?merhaba?yı demek için ne işkenceler çekiyorum, sen bilmesen bile? |
|
Özür Dilerim Senden.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özür Dilerim Senden..Yanında olmak için verdiğim çaba da cabası Ne yapmak istiyorum, nereye gitmek istiyorum, ne istiyorum inan bilmiyorum İnan üzmek değil amacım![]() Her yapma deyişimde üstüme üstüme gelmen![]() Her git deyişimde yine de gelmen! Kırsam da kalbini, ağlatsam da seni, yine de sevmen beni![]() Yine,yeni,yeniden? Yepyeni kalp çırpıntıları ![]() ( Bunun adı işte Aşk )mükemmel bir şiirdi kendimden birşeyler buldum teşekürler |
|
|
|