Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sesi, yağmurun

Yağmurun Sesi

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağmurun Sesi

ılık bir İzmir gecesinde ilk kez dinliyorum yağmurun sesini…arap kızı camdan bakmıyor, bütün pencereler kapalıyağmur usulca çiseliyor yüreğime…lambalardan sanal yakamozlar yansıyor sokaklarafahişelerin adımları bozuyor sokak yakamozlarınıyağmur raks edip cilveleşiyor boşluklardaaynı gök altında değiliz seninle, ama aynı gecedeyizsenin tepende ışıl ışıl bir dolunay,benim gözlerimden yağmur çiseliyorşimdi kocaman bir ova düşün sevgilietrafı dağlarla çevriliaklar giy ak tenine, saçlarını sal beline…tut çek beni ovanın orta yerine,yağmur değmeli tenimizin her yerinetenin değmeli tenimin her yerine,tenimiz değmeli ovanın her yerine…tenin tenime değdiğinde şimşekler çakarsa!yağmur biriktir dudaklarında susamışlığımayağmur biriktir dudaklarında yanmışlığıma…Usul usul sokulayım ılık nefesine…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com