![]() |
Ölen Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölen SevgiliÖLEN SEVGİLİ Sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti ![]() yedikleri degil,uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi ![]() Bugün 2 yildir götürmeye çalistigi bir birlikteligi bitirecekti ![]() Aslinda bunu yapmakta geç bile kalmisti ![]() ´Bitmeli dedi içinden, her gün bu tatsiz uyanis bitmeli ![]() Genç adam bunlari düsünürken surati sekilden sekile giriyordu ![]() giyinerek disari çikti ![]() bekletmemeliydi ![]() ![]() Genç adam gökyüzüne bakarak iç geçirdiÿÿÿÿ; ´Bulutlar bizim yasayacaklarimizi biliyor ![]() halimize…´ BULUSMA VAKTI… Artik Kadiköy iskelesindeydi ![]() karsidan kiz arkadasinin geldigini gördü ![]() ![]() Besiktas´a geçtiler ![]() ![]() sevgilisinin bu durgunluguna anlam verememisti ![]() ayrilik çanlarinin çalacagini… Besiktas´a geldiklerinde bir cafede oturdular ![]() sevgilisinin kendisine bir sey söylemek istedigini ![]() ´Bana birsey mi söylemek istiyorsun´ diye sordu ![]() kaçirarak ´Evet´ dedi ![]() ´Söylesene, ne diye bekliyorsun´ dedi ![]() Genç adam içini çektikten sonra ´Sence biz nereye kadar gidecegiz?´ diye sordu ![]() ´Bunu sorma geregini niye duydun?´ diye yanit verdi ![]() basladi… ´´Birkaç ay önce aksam 23:00 civarinda sana telefon açip senin için yazdigim siiri okumak istemistim ![]() ´Sirasi mi simdi canim yaa, isin gücün yok mu?´demistin ![]() an nakavt olan bir boksör gibi hissettim kendimi ![]() kapatmistim ![]() ![]() hasta olup yataklara düstügümde arkadaslarimla birlikte sen de gelmis, Meralin ´Sen sanslisin, sevgilin sana bakar´ sözüne Isim yok da sana mi bakacagim, annen baksin´ demistin ![]() |
![]() |
![]() |
|