![]() |
Ve Gülüşlerde Saklanırdı Hüzün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Gülüşlerde Saklanırdı HüzünGülüşlerde saklanırdı hüzün ![]() Rengi siyah derlerdi, Siyah tüm renkleri kapsamaz mı? Gülüşlerin gizlediği bilinmezliktir ![]() Oysa çok iyi bilinir Adresi mutluluğun ![]() Sevdalının kollarında Başlar cennet yolun ![]() Sarp yolların ardında Bekler meleğin, Karşına çıkacaktır elbet engelin ![]() Yürü hiç durmadan, Ezdiğin dikenlerin yerine Açsın en güzel mevsim çiçeklerin ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() ![]() Dokundum bir damla gözyaşına sevdalımın, Akıp gitti, pınarlara varmak istercesine ![]() Destanlar vardır, göz göze geldiğinde yazdırılan, Ben efsanen olmak isterim ![]() Çocuk bakışlı sevdam, Kucak açmış, seni beklerim… Oyun bitti, perdeler indi ![]() Bir sinema çıkışı Taşmış sokaklara Sahnelerde yankılanan sesin ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() …… ![]() ![]() Kaç savaştan yenik düştüm Saymadım ![]() Savunmam sevgiydi ![]() Her yeni sevgide Hazırlanmak gerek Yeni bir yenilgiye ![]() Sonra oturup sarmalı yaraları ![]() Yeni bir savaşa doğru Çıkmalı yola kılıçları kuşanıp ![]() Elbet bir gün Zafer benim olacak ![]() Ve sevinç çığlıklarım Taaa… oradan duyulacak |
![]() |
![]() |
|