![]() |
Ben Seni Senin Beni Sevdiğinden Daha Çok Seviyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Senin Beni Sevdiğinden Daha Çok Seviyorum.Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim ![]() ![]() Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim ![]() ![]() İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uykusuz gecelerimi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum… Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye ![]() ![]() Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin güzel yüreğine ![]() ![]() Rahat uyuyamıyorum senden sonra ![]() ![]() Alacakaranlıklardan sabah ezanına uzanıyor tüm bedenimin hücreleri Karsımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim ![]() ![]() Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için ![]() ![]() Yokluğunda bile senin için bu beden nefes almaya devam edecek Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|