'Gitmeliyim , Bir Düş Öteye...' |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
'Gitmeliyim , Bir Düş Öteye...'Sussana içimdeki çocuk sussana ![]() ![]() ![]() Aşk şekerleri çürüttü işte ruhumu baksana Sussana biraz Yoruldum incindim anlasana biraz![]() ![]() ![]() Kırık hayallerimin tamiri mümkün değil bundan sonra Ceplerime doldurduğum minik mutlulukları yüzüme yüzüme çarpıp tebessüm etmek istiyorum artık gamsızca![]() ![]() Sussana ![]() ![]() ![]() Görmüyor musun biçareliğimi ![]() ![]() Gözlerimde bir büyü vardı ya hani Öyle derlerdi ya ![]() ![]() Kalmadı eskisi kadar Boş bakıyorum sanki Ona buna şuna![]() ![]() Herşeye![]() ![]() herkese![]() ![]() ![]() Umrumda olmuyor kimse Duygusuz kalmaktan korkuyorum Neden bu kadar boş'laştı hayat bir anda![]() ![]() ![]() Off ![]() ![]() ![]() Karamsarlığım üzerimde yine ![]() ![]() ![]() Oysa ben hep gülerdim Oysa ağlardım ben arada sırada Nerde bıraktım duygularımı bilmiyorum Ne gülebiliyorum içten ne de ağlayabiliyorum hıçkıra hıçkıra![]() ![]() Nerde yitirdim ben duygularımı nerde?Sus hadi içimde çocuk sus biraz ![]() ![]() ![]() Alıp başımı gitmeliyim şimdi mutluluğa Gülmeliyim sevmeliyim ve umursamalıyım hayatı![]() ![]() ![]() Bir düş öteye ![]() ![]() ![]() Gitmeliyim ![]() ![]() ![]() gitmeli ![]() ![]() ![]() qit ![]() ![]() ![]() |
|
|
|