![]() |
Mevsimsiz... Ay Fersiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevsimsiz... Ay FersizYalnızlığım azıyor kalbimdeki yaralarım kanadığında, Kendime ait sebepler uyduruyorum Zamansız bitirdiğim sevdalara istinaden… Yıkıyorum kalbimin başköşesinde oturan Aşkın saltanatını ![]() İki hüzün bir sevda demlendirip Sana susadığımda Sensiz içiyorum Beni de alıp yanında götürmelerini ![]() Kendimi acılardan korumak için Korunaklı duvarlar örüyorum kalbime Sevda yaralanmasından Kaçabilmek niyetiyle, Gecelere adadığım adını sayıklayarak Arşınlarken kendimi ![]() Şimdilerde; Bana sevdadan kalan caddeler Sokaklar köşe başları Başıboş yalnızlığımın adını taşıyor ![]() Kalan rüzgarınla savrulurken Loş ışıklarında ayrılığımızın ilanları ![]() Zorlanıyorum işte Sensizliği öldürmeye çalışırken Kaldığım ıssız diyarda ![]() Kalabalıklara gömmekte kar değil Kırık bir kalple Geçmişime de borçlu kalmışken ![]() Ve senden habersiz hala Umursamadan önceden seni sevipte Sonrasında herkesi sevmişliğimi; El bana gece derken Ben bana karanlığım İntihar koymuşum bilmeden Bendeki mevsimin, Bendeki sevmenin adını |
![]() |
![]() |
|