![]() |
:::::Sahi, Becerebilir Misin..? :::::::::: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() :::::Sahi, Becerebilir Misin..? ::::::::::Biliyorum, konuşacak bir şeyimiz kalmadı, paylaşacak hiçbir şeyimiz yok ortada ![]() ![]() Yine de yüreğimden, gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum ![]() ![]() Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olmadım gurursuz ama umutlu ve sabırlı hasretine ![]() Anlık hayaller anlık mutluluklara gebe kalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocuk gibi, isteklerimi bastıramıyorum ![]() Bende olan seni hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini, anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum ![]() ![]() Ki aslında ıslanan sadece yüreğim olurdu, bedenim değil ![]() ![]() ![]() Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı ![]() Tutunabileceğim hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım dışında ![]() Isınabilmek için onlara sarılıyorum ![]() ben görmemeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum levrekler derinlerde ve dalgalı denizlerde yaşar ![]() Levrekler uzak bir düş gibi zor yakalanır ![]() Ama sen becerirsin düşleri yakalamayı, derinlere dalmayı, uzaklara kavuşmayı ![]() ![]() Sahi, becerebilir misin ![]() ![]() Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam değil ![]() Gelseydin; kendimi unutup sana akacaktım, susturacaktım içindeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhoş oluşum gibi, dokunacaktım, kusacaktım birikmişliğimi, hasretimi ![]() ![]() ![]() Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor ![]() Sevdiğim ne çok şarkı varmış!! bunu senin gidişin gösterdi bana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|