![]() |
Bitti! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitti!Bitti bitmesine bu aşkta, Toplanıp yüreğimden, gittin mi sanıyorsun? Hangi zamanda saate baksam Hiç sensizliği göstermiyor ki Aklımın her köşesinde, senden bir hatıra var ![]() Gözlerim, baktığım aynalarda, Senli zamanları arıyor ![]() Kırık dökük umutlarıma, teselli oluyor ![]() Bana yürekten ?Aşkım? dediğin günler ![]() Gittin! Sana yakışır bir biçimde, Onurluydu gidişin bile ![]() Git güzel gözlüm! ?Yüreğinin götürdüğü yerlere git? Bende kalmasın aklın ![]() Senden sonra değişmeye karar verdim ![]() Beni bilirsin ![]() Hani hiç yalan söylemezdim ya! Bu gün yüzlerce kere söyledim ![]() Hem de kendi kendime ![]() ?-seni hiç sevmedim? diyorum ?-seni hiç özlemiyorum? ?-hiç aklıma gelmedin bugün mesela? ?-adını içimde defalarca anmadım? ?-üzülmedim yokluğuna, gidişine yanmadım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bitti! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitti!Biliyorum sana hic erisemeyecegim ![]() ![]() seni ben hep sensiz sevecegim ![]() ![]() sensiz bastigim topraklarda ![]() ![]() bir gün toprak olup gidecegim ![]() ![]() Biliyorum elin elime degmeyecek ![]() ![]() sana dokunmadan sevecegim ben ![]() ![]() sen ellerin ellerimde bense sensiz ![]() ![]() sensizlige karisip gidecegim ![]() ![]() ![]() Biliyorum seni sevmek bana günah ![]() ![]() benim olmasanda seni sevecegim ![]() ![]() ![]() senden kalan bir adin var yüregimde ![]() ![]() seni ben yüregime yazip gidecegim ![]() ![]() Biliyorum bir sir gibi saklayacagim ![]() ![]() seni ben gözyaslarimla sevecegim ![]() ![]() ![]() seni ben hayallarimde yasatacagim ![]() ![]() buralardan gölgemi alip gidecegim |
![]() |
![]() |
|