Hissetmiyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
HissetmiyorumHissetmiyorum ![]() ![]() !Şimdi yaktığım gri dumanlarla kaplı sigarayı hafifçe tutup yüreğime bastırıyorum ![]() ![]() ![]() Acı mı ![]() ![]() Hissetmiyorum![]() ![]() ![]() Ben acıların en büyüğünü ![]() ![]() ![]() Hani ayaz vurmuş bir sabahtı ![]() ![]() Hani hafifte yağmur çiseliyordu gökyüzünden![]() ![]() ![]() Hani ben bir dere kenarına oturmuş içmiştim ![]() Tam da çakır olmuştum ![]() ![]() ![]() Sonra senin yanına gelmiştim ![]() ![]() Gözlerime bakmıştın![]() Öyle derin öyle sessiz çığlıklarla dolu bir bakıştı ki yüreğim titremişti ![]() ![]() ![]() korkuyorsun demiştin ![]() ![]() Yok bişeyim dedim![]() ![]() Sustun![]() ![]() ![]() Ölüm sessizliği sardı dünyayı ![]() ![]() ![]() Gömleğinin yakası açıldı hafiften ![]() ![]() ![]() İhanetin kokusu sardı her tarafı ![]() ![]() ![]() İhanetin o ölmüş ceset kokusu ![]() ![]() ![]() Başım döndü ![]() ![]() Nefesim daraldı sonra![]() ![]() Ruhum kalbimde yükselip boğazımda düğümlendi kaldı![]() ![]() ![]() Sezen çalmaya başladı yüreğimde ![]() ![]() Tükeneceğiz demeye başladı![]() ![]() ![]() İşte biz o gün dedi ![]() ![]() Tükeneceğiz demeden kapattım yüreğimin kaset çalarını![]() ![]() ![]() O bana ait değil dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() Olabilir dedim ![]() ![]() Yapabilir dedim![]() ![]() İsyan ettim sonra kendime![]() ![]() ![]() İnkar etme sen onu başkasıyla paylaşamazsın ![]() ![]() ![]() O senin herşeyin ![]() ![]() Sen onsuz bir hiçsin![]() ![]() ![]() Sus yüreğim yalvarırım sus ![]() ![]() ![]() Gurur almış eline gümüş bıçakları seni öldürecek sus ![]() ![]() ![]() Lanet olsun ![]() ![]() Tenine haram değdi sevdiğim![]() ![]() ![]() Lanet olsun ![]() ![]() Neden unutmanın silme tuşu işlemiyor ihanete![]() ![]() ![]() Acı mı ![]() ![]() ? Hissetmiyorum![]() ![]() ! |
|
|
|