![]() |
Hissetmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() HissetmiyorumHissetmiyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi yaktığım gri dumanlarla kaplı sigarayı hafifçe tutup yüreğime bastırıyorum ![]() ![]() ![]() Acı mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben acıların en büyüğünü ![]() ![]() ![]() Hani ayaz vurmuş bir sabahtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani ben bir dere kenarına oturmuş içmiştim ![]() Tam da çakır olmuştum ![]() ![]() ![]() Sonra senin yanına gelmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle derin öyle sessiz çığlıklarla dolu bir bakıştı ki yüreğim titremişti ![]() ![]() ![]() korkuyorsun demiştin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm sessizliği sardı dünyayı ![]() ![]() ![]() Gömleğinin yakası açıldı hafiften ![]() ![]() ![]() İhanetin kokusu sardı her tarafı ![]() ![]() ![]() İhanetin o ölmüş ceset kokusu ![]() ![]() ![]() Başım döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sezen çalmaya başladı yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte biz o gün dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O bana ait değil dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() Olabilir dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnkar etme sen onu başkasıyla paylaşamazsın ![]() ![]() ![]() O senin herşeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sus yüreğim yalvarırım sus ![]() ![]() ![]() Gurur almış eline gümüş bıçakları seni öldürecek sus ![]() ![]() ![]() Lanet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lanet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acı mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|