![]() |
Çığlığında Boğulan Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çığlığında Boğulan GeceGece delice yırtar karanlıgını ,maviye yüz vermez Saklanan yıldızları gizler karanlıgıyla ![]() ![]() ![]() İstemem gün yüzü görsün istemem göstersin kendini Kıskanırım aşkları vermem maviye ![]() ![]() ![]() ![]() İstemem gündüz olsun istemem var sa senden kalan bir gece Buluşdugum anlardı biz mutlu olurduk hayalı varlıklarımızla İstemem gündüzün bir saatini sen gitdikden sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bırakdıgın bir o kaldı birde cıglıklarım karanlık gecelerde Her bakdıgımda puslu gökyüzüne bir gidişin gelir aklıma Birde giderken bırakdıgın ,tarifi olmayan acılarımı Söylesene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim gecelerimiz parlak mavide parlayan yıldızlarda degilmiydi! Hayalini sardım sımsıkı bir tek ortaya cıkardıgım zamanlarda Saklarım seni karanlıga , Cıkarmam gün yüzüne birzamanlar hayalini kurdugumuz, Aşkımızı teslim etdim karanlık geceye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimin ucunda giderken söyleyemedigim ![]() ![]() ![]() ![]() Birde kalbimde unut derken bilemedinmi arkasına saklanan anılar Bir kelimeye sıgarmıydı seni unutmak söylesene Teslim etdim seni puslu , kapkara geceye |
![]() |
![]() |
|