![]() |
Orkide |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orkideher şey ![]() ![]() ![]() yeniden başladı yaşanmaya aynı teraneler ![]() ![]() ![]() su/tersine akamaz ki nasıl ki döndüremezsen geriye geçen zamanı tik…tak…tik… ![]() aşk mı yanlış/ben mi ters geliyorum aşka insanlar mı dönek/yoksa bana mı yanlış öğretildi/ “insan” mefhumu buysa eğer ![]() ![]() ![]() eğer ben insansam ![]() ![]() ![]() bu saatinde günün/yak bir sigara daha parçalanıyor ciğerlerim her nefeste dumanında kayboluyor çizgi penceremin önündeki pervazda ![]() ![]() ![]() ses yok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl olur ki ![]() ![]() ![]() cevapsız sorulara bir çözüm…y o k kahinlerde bir telaş çocuklar en güzel düşlerinin tam ortasında bir kaç soluk kaldı karabasanlara kırmızı gökyüzü ![]() ![]() ![]() bir orkide daha açtı yapraklarını aşka aşk mı daha güzel ![]() ![]() ![]() her sözcüğün ardına gizli sevda sözlerine saklanmış bir dizede sunuldu y ü r e k sevgiliye dökülmeye başladı yarına yeşeren yapraklar bir…bir …sarı şarkıların esaretini karlar kapladı mevsimsizim artık her gün açılır bir orkide daha hercai yalancı …a ş k? y o k…mevsimler y i t i k |
![]() |
![]() |
|